Werkkleding en beschermende kleding

(66)
Feature Tech-Knee, Technical Extreme trousers

Technical Extreme: onze beste combinatie van bescherming en comfort

Het Technical Extreme-jack en -broek zijn de beste op het gebied van lichtgewicht bescherming en comfort. Met kenmerken zoals de Tech-Knee die lagen vezels toevoegen voor betere bescherming, voorgebogen knieën en mouwen, stretch in vier richtingen en ademend materiaal, voelt u zich beschermd tijdens uw werk, zonder in te leveren op mobiliteit. De Technical Extreme Arborist-broek is uitgerust met Tech-Climb - onze innovatieve oplossing voor boomklimmers die optimale bescherming biedt rond de benen bij gebruik van klimuitrusting.

Logger preparing, Technical Extreme

De beste materialen voor het beste resultaat

Het assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen van Husqvarna is ontworpen met hetzelfde vakmanschap en dezelfde aandacht voor details als ons gereedschap. De materialen die worden gebruikt in de beschermende kleding van Husqvarna, zijn door ons persoonlijk ontwikkeld of uitgekozen en vervolgens grondig getest in het laboratorium en het bos om ervoor te zorgen dat ze het beste comfort, de beste bescherming en de beste functionaliteit bieden.

Technical Extreme Arborist trousers - female model (Studio background)

Ontdek uw maat

Afhankelijk van het model dat u koopt, zullen de kleren anders vallen. De Classic- en Functional-lijnen hebben een standaard pasvorm, Technical heeft een aansluitende pasvorm en Technical Extreme heeft een slanke pasvorm. Raadpleeg in onderstaande tabel uw lichaamsmaten om de juiste maat te kiezen.

Rough environment, Technical Robust

Onbeschadigde kleren zijn veilige kleren

Naast het wassen en reinigen van uw beschermende kleding dient u ook te controleren op zwaar versleten gebieden, beschadigingen en scheuren in de stof. De beschermende kwaliteiten kunnen aanzienlijk afnemen indien reparaties niet juist worden uitgevoerd. Raadpleeg onze reparatiehandleiding en neem bij twijfel altijd contact op met uw dealer.

Vier niveaus van comfort en bescherming