Blower 125B 952711925

Husqvarna benzinski puhači lišća

Bilo da uklanjate lišće ili raščišćavate vrt, Husqvarna benzinski puhači lišća su savršeni za održavanje vanjskih prostora urednim. Uz naš široki asortiman benzinskih puhača, pronaći ćete mašinu koja odgovara vašim potrebama.

Blower 125BV 952711902

Čista snaga kojom se lako rukuje

Kod velikih poslova posljednja stvar koja vam treba je glomazna oprema kojom je teško rukovati. Radi toga dizajniramo naše benzinske puhače lišća imajući na umu performanse i jednostavnost korištenja. Husqvarna benzinski puhači lišća su opremljenim pouzdanim X-TORQ® motorima koji isporučuju 1,6 kW čiste snage. Opremljeni su i vrlo efikasnim ventilatorom koji omogućava da se protok zraka ubrza u trenu i bez napora.

Blower 570 BTS

Prirodno pristajanje

Jednostavni za korištenje, lagani i efikasni, naši benzinski puhači lišća su izrađeni za udobnost i performanse. Husqvarna benzinski puhači lišća su opremljeni podesivim, ergonomskim ručkama za bolji, prirodniji zahvat, dok prigušivači LowVib® smanjuju vibracije tako da možete raditi duže i udobnije.

Blower 525BX

Poboljšani dizajn za bezbrižnost

Ako želite kupiti benzinski puhač lišća, ali ste zabrinuti zbog uticaja na okoliš, možemo vam ponuditi duševni mir. Posebno smo dizajnirali naše benzinske puhače lišća da bismo smanjili onečišćenje i poboljšali efikasnost goriva do 20% u poređenju sa standardnim benzinskim modelima.