Chainsaw 572 XP Accessories

Bolji alati. Veća produktivnost.

U šumarstvu, uspeh se meri produktivnošću. Dobar dan znači da je vaša oprema izdržala iste zahtevne uslove kao i vi. A to zahteva ne samo vrhunske performanse, nego i vrhunske bezbednosne funkcije, pouzdanost svetske klase i trajan komfor i pri ekstremnom korišćenju. Uz nasleđe od 325 godina testiranja i usavršavanja, današnje Husqvarna alatke i zaštitna oprema su osmišljene da vam pomognu da radite pametnije, a ne napornije.

H-team Ambassadors UK team

Upoznajte Husqvarna H tim – učite od najboljih!

Ambasadori H tima su vešti pojedinci sa profesionalnim iskustvom u oblasti parkova, šuma i dvorišta, koji dele našu posvećenost i strast za prirodu. Imaju dugogodišnje iskustvo sa našim proizvodima, a mnogi se i takmiče u svetskim šampionatima u radu motornom testerom ili penjanju uz drvo. Otkrijte više o članovima iz vaše zemlje.

Chainsaw 560 XP

Riznica znanja nadohvat ruke

Dobar šumarski stručnjak ne prestaje da uči. Skupljali smo iskustvo, preporuke i savete o šumarstvu tokom više od 50 godina učešća u šumarskoj struci. Iskoristite naše znanje da prekalite i usavršite sopstveno partnerstvo sa prirodom.

H-team ambassadors AUS team Kiah Martin

Na vrhu

Sećate li se kako ste se kao dete penjali na drveće? Neki nastave to da rade i postanu arboristi. A neki od njih postanu najbolji na svetu. Jedna od tih super profesionalaca je i Kija Martin, svetska šampionka arborizma iz Melburna. Ovo je njena priča.

Husqvarna šumarstvo – pročitajte više o našoj ponudi

Svaka Husqvarna motorna testera je pravljena sa samo jednim ciljem: povećanje vaše produktivnosti. Naš izuzetan dizajn fokusiran na korisnika znači da možete da uradite više posla uz manji napor.

Efikasna rešenja kao što su AutoTune™ i Air Injection omogućuju da provedete više vremena na radnom zadatku, uz manje zastoja.

Saznajte više o motornim testerama

Uhvatite se u koštac sa svakim terenom koji treba da pokorite uz Husqvarna šumske čistače. Oni lako uklanjaju manja stabla, grmove i žbunje, profesionalnom snagom i radnim karakteristikama.

Saznajte više o šumskim čistačima

Husqvarna lanci su precizno podešavani istraživanjem, testiranjem i saradnjom sa profesionalcima iz struke. Svako ko koristi Husqvarna motornu testeru na kojoj je Husqvarna lanac može da očekuje maksimalnu efikasnost i veliku produktivnost.

Saznajte više o lancima

Originalne Husqvarna vodilice su napravljene da se savršeno uklapaju u Husqvarna motorne testere, i izdržale su test vremena. Uz originalne Husqvarna vodilice, uživaćete u optimalnoj efikasnosti i bezbednosti i produžićete vek vaše Husqvarna motorne testere.

Saznajte više o vodilicama

Asortiman ulja, maziva i opreme za punjenje kompanije Husqvarna je prošao kroz razvoj, testiranje i kontrolu kvaliteta Husqvarna inženjera da bi se obezbedile optimalne performanse motora. Imamo širok izbor, da bismo udovoljili vašim potrebama.

Saznajte više

Mašina je dobra samo koliko i delovi od kojih je sastavljena. Optimalna efikasnost i duži vek Husqvarna mašina i opreme garantuje se samo korišćenjem originalnih Husqvarna rezervnih delova.

Saznajte više o opremi za motorne testere

Husqvarna zaštitna odeća je inspirisana atletskom garderobom, pa je po prirodni agilna i puna funkcija za pospešivanje udobnosti i performansi bez ugrožavanja bezbednosti.

Saznajte više o ličnoj zaštitnoj opremi

Alatke za šumarstvo i seču stabala su najbolji partneri. Naš izbor sekira za obaranje i klinova, maljeva za rascepljivanje, sekirica i kuka za drvo obezbeđuju da posao obavljate bezbedno i sa sigurnošću.

Saznajte više o alatima za šumarstvo i sekirama

Postanite virtuelni sekač

Dobro došli u Limberjack – virtuelnu lokaciju za obuku u kojoj možete da radite na ostvarenju sna o kvalifikovanju za svetsko prvenstvo sekača i osvajanju zvanja najvećeg sekača današnjice.

Service Workshop

Husqvarna servis

Husqvarna proizvode prodaju ovlašćeni prodavci, od kojih su mnogi profesionalno radili u šumarstvu. Husqvarna prodavcima je zadovoljstvo korisnika na prvom mestu, što postižu stručnim savetima, profesionalnom podrškom i proaktivnim održavanjem tokom celog životnog veka proizvoda.

Chainsaw service
Originalni servis
Husqvarna malo drugačije definiše „proizvod“. Proizvodom ne smatramo samo motornu alatku, nego i ceo doživljaj tokom njenog radnog veka. To znači da možete da se uzdate u to da će vam ovlašćeni Husqvarna prodavac dati dobar savet o ukupnim radnim troškovima mašine pre nego što je kupite, i obezbediti prvoklasan servis kad je kupite.
Saznajte više o originalnom servisu
Shop
Servisi
Prodavce kompanije Husqvarna možete da nađete na preko 25.000 lokacija širom sveta. Lokalni prodavac kompanije Husqvarna je spreman da vam pomogne sa komercijalnim proizvodima za travnjak i dvorište koji odgovaraju vašim potrebama, radnom mestu i radnom okruženju.
Saznajte više o servisima
Service Photos
Originalni rezervni delovi
Razvoj naših proizvoda uvek počinje sa fokusom na korisnika, da bi vam rad bio lakši i efikasniji. Zato svaki deo Husqvarna mašine prolazi kroz rigorozno testiranje radi obezbeđivanja optimalne interakcije sa drugim komponentama. Kao rezultat, originalni Husqvarna delovi ne samo da traju duže od generičkih, nego su i bezbedniji, pouzdaniji i dugoročno manje opterećuju mašinu.
Saznajte više o originalnim rezervnim delovima