Backpack Blower 580BT / 580 BTS Mark II

Iskusite snagu a da je ni ne osetite

Husqvarna duvači koriste jedinstvene ventilatore koji stvaraju brz protok velike količine vazduha, idealan za dizajniranje dvorišta, profesionalno održavanje pejzaža i negu drveća. Ovo važi za benzinske naprtne duvače i za izuzetno efikasne ručne akumulatorske držače. Koji god duvač da izaberete, uvek ćete moći da oduvate i teške, mokre gomile lišća na travnjaku. Svi duvači su ergonomski dizajnirani i imaju nizak nivo vibracije da bi obezbedili visoku produktivnost kroz praktičnost upotrebe. Pod jakom vazdušnom strujom popuštaju lišće i otpaci, a ne vaša ramena i ruke.

Snažno čišćenje bez uznemiravanja

Rano jutro ili kasno veče više nisu problematično doba. Uz profesionalne Husqvarna akumulatorske duvače, možete da radite kad god je to praktično. Zahvaljujući niskoj buci, uznemiravanje je minimalno. A pošto su nivoi performansi u rangu benzinskih mašina, sposobnije su da se nose sa teškim zadacima. Sve zajedno, mašine će vam pružiti lakši i bolji radni dan

Blower 570BTS

Uradite više za manje vremena

Husqvarna sama dizajnira svoje komercijalne duvače, za maksimalnu produktivnost i minimalno naprezanje korisnika. Svaki detalj, od kapaciteta rezervoara za gorivo do oblika mlaznice je optimizovan za radne karakteristike koje čine radni dan profitabilnijim i udobnijim.

436LiB_536LiB, Blower, Battery

Eliminisanje bočnih sila

Ručica gasa na svim Husqvarna duvačima nalazi se u položaju koji eliminiše bočne sile koje nastaju od mlaza vazduha. Za rukovaoca to znači opušten i udoban radni položaj, bez napornih bočnih sila, što garantuje mnogo sati efikasnog rada.

356BTx, 356BT X-SERIES

Originalni dizajn za maksimalnu brzinu vazduha

Ventilatori naših duvača inspirisani su tehnologijom turbina. Njihov veliki prečnik stvara visok pritisak i veliku perifernu brzinu pri manjim brzinama motora. Optimizovali smo i cevi i mlaznice da bismo napravili što protok vazduha sa što manje turbulencija. Sve ovo doprinosi velikom protoku vazduha i snažnom, usmerenom mlazu koji vam omogućava veoma efikasan rad.

Blower 525BX
Veliki kapacitet duvanja, savršeno izbalansiran
Husqvarna 525BX je razvijena za profesionalne korisnike koji žele lagan duvač male potrošnje koji je snažan, ali ima mali nivo vibracija, tako da mogu da ga koriste ceo dan. Ne morate da se nosite ni sa bočnim silama, jer je mlaz vazduha savršeno poravnat sa drškom. Veliki kapacitet duvanja obezbeđuje snažan i ekonomičan X-Torq motor.
Battery Backpack Blower 550iBTX
Ne dozvolite da vas išta ograniči
Akumulatorski naprtni duvač 550iBTX ima radne karakteristike u rangu benzinskih ekvivalenata. Pored najbolje snage u klasi, impresivne sile duvanja, ergonomskog dizajna i malog nivoa vibracija, dobijate i rad bez isparenja i znatno manje buke. To omogućava da radite na prometnim javnim mestima bez uznemiravanja okoline.