Tiller TF434P

Pridružite se zelenoj revoluciji uz kultivator iz kompanije Husqvarna

Bilo da rasturate travnjak ili pripremate deo bašte za setvu, Husqvarna ima kultivator za vas. Proizvodimo dva modela – sa zupcima sa prednje strane i sa zupcima sa zadnje strane. Modeli sa zupcima sa zadnje strane su namenjeni upotrebi na jako zbijenoj zemlji i travnjacima. Modeli sa zupcima sa prednje strane su prikladni za lakše radove u pejzažnoj arhitekturi, npr. priprema leja za sveće i parcelica u bašti.

TF 500-serie

Lako pokretanje i rukovanje

Zahvaljujući lakom pokretanju i snažnom motoru sa ventilima iznad glava cilindara, možete da koristite kosačicu kad god želite. Veoma je prosta i za rukovanje, manevrisanje, transport i skladištenje. Sistem udobnih ručki i dobro grupisane komande olakšavaju posao i u najnezgodnijem zemljištu. Veliki pogonski točkovi obezbeđuju dobru vuču na svim površinama.

TF 500-serie

Lako upravljiva po svakom vremenu

Naši kultivatori omogućuju da radite bezbedno, udobno i stabilno. Protivteg povećava težinu na točkovima i poboljšava balans. Zahvaljujući štitniku zubaca, otpaci koji se odbijaju od rotirajućih zubaca se usmeravaju od vas.

Tiller TF338

Komponente za grubo postupanje

Svi kultivatori kompanije Husqvarna su osmišljeni da trpe. Motori i menjači su napravljeni za dugogodišnju intenzivnu upotrebu.