Automower® Connect je spreman da vam da punu kontrolu

Automower Connect® (sa mobilnim povezivanjem) omogućava da na daljinu upravljate Automower® kosačicom i menjate joj podešavanja i raspored gde god da ste. Možete da joj pratite kretanje u prikazu mape, da joj proverite trenutni status i da primite obaveštenje ako se nešto desi. Zahvaljujući GPS praćenju, možete da vidite gde je ako je ukradu.

Automower® može da se integriše sa mnogim drugim pametnim kućnim uređajima. Ovo uključuje upravljanje glasom preko usluga Google Home i Amazon Alexa, sinhronizaciju sa Gardena sistemom za navodnjavanje i korišćenje u IFTTT apletima.

Bluetooth with 315X (woman)

Bluetooth® ili mobilna veza

Automower® Connect@Home je Bluetooth® veza između aplikacije Automower® Connect i vaše kosačice. Efikasan domet joj je približno 30 metara i uključena je u sve Automower® modele (osim modela 105).

Automower® X-Line modeli imaju ugrađen mobilni prijemnik, koji omogućuje korišćenje svih funkcija aplikacije Automower® Connect, i možete da ih kontrolišete gde god da ste.

Kako Automower® Connect može da poboljša svakodnevicu

Automower Connect Mowing Pause
Poruke i korisne informacije
Aplikacija Automower® Connect će vam prikazivati relevantne informacije o vašem proizvodu zajedno sa korisnim savetima. Aplikacija takođe olakšava kupovinu novih noževa kako bi se zamenili oni stari.
Automower Connect Timer
Promena rasporeda i postavki
Lako možete da promenite postavke (poput visine košenja) i radne rasporede vaše mašine Automower® u Automower® Connect.
Man with phone & AMC 415X screenshot dashboard
Spremno za integraciju u pametnim domovima
Automower® Connect pomaže vam da integrišete robotsku kosačicu sa ostalim uređajima u vašem pametnom domu, kao što su Amazon Alexa i Google Home.
Pročitajte više o integraciji sa pametnim domovima
Automower 430X/450X NERA with EPOS
GPS praćenje
Na prikazu mape Automower Connect® možete da pratite kretanje kosačice u stvarnom vremenu. Dobićete obaveštenje ako napusti definisanu oblast.
ifttt Automower Connect Park your mower
Oblikujte svoje Automower® iskustvo
Uskladite vreme košenja sa prognozom idealnih vremenskih uslova, stavite kosačicu na čekanje tokom planiranih baštenskih aktivnosti ili zatražite da Automower® obavesti vašeg komšiju o svom trenutnom statusu dok ste vi na godišnjem odmoru. Nekoliko pametnih IFTTT apleta je dostupno u aplikaciji Automower® Connect.
IFTTT Automower Connect In-app
Svi statistički podaci su lako dostupni

Detaljne informacije o vašoj mašini Automower® su dostupne putem aplikacije. Dobijaćete detaljne statističke podatke o vremenu rada, rastojanjima, vremenu punjenja, upozorenjima o performansama i još mnogo toga, direktno od kosačice.