Rešenja

Profesionalna oprema za sečenje i šumarstvo

Od predstavljanja naše prve motorne testere 1959. godine, Husqvarna je bila pokretačka snaga u industriji šumarstva i seče, globalni proizvođač profesionalnih zaliha i opreme za šumarstvo. Pouzdane, moćne motorne testere i bezbroj inovacija, uparene sa našim dokumentovanim fokusom na dizajn i produktivnost usmerenu na korisnika, učinili su nas prvim izborom za profesionalce u šumarstvu širom sveta.
PRIJAVITE SE ZA NAŠ BILTEN
High Viz XP Chainsaw
Chainsaw 562 XP Mark II Logger Portrait

Glavni razlozi da izaberete Husqvarnu

  • Fokus je na korisniku
    Dizajn i ergonomija usmereni na korisnika su ključni delovi našeg DNK. Zajedno sa našim korisnicima razvijamo lance i zaštitnu opremu vrhunskih karakteristika, kao i izdržljive motorne testere dizajnirane za minimalno opterećenje.
  • Ekspertiza i iskustvo
    Naše motorne testere su napravljene za profesionalnu upotrebu. Od 1959. godine pokrećemo industriju sa izdržljivim i pouzdanim motornim testerama koje rade u najtežim uslovima.
  • Posvećenost i podrška vašem poslovanju
    Naša široka mreža dilera je brza prečica do poslovanja koje dobro funkcioniše. Prodavci su stručnjaci za proizvode i pružaju brzu i kvalitetnu uslugu koja će vam pomoći da održite nivo produktivnosti na vrhunskom nivou.
562 XP Mark II Felling

Kontinuirani razvoj

Husqvarna ponuda za šumarstvo se stalno razvija, a naše odeljenje za istraživanje i razvoj nikada ne miruje. Predvodili smo brojne revolucionarne inovacije, korisne karakteristike i funkcije koje su poboljšale udobnost i produktivnost korisnika. Na osnovu naše DNK motorne testere: upravljivosti, izdržljivosti i kapaciteta sečenja, mi kontinuirano usavršavamo i unapređujemo naše proizvode, koristeći sve, od novog softvera i tehnologije mikročipa do novog i boljeg izbora materijala. Sve da bismo mogli da obezbedimo najbolje uslove za rad.