Opštine

Oprema za uređenje i njegu travnjaka za ekološki zelene gradove

Zeleni grad je lep grad. Husqvarna nudi jedan od najširih asortimana opreme za uređenje i negu travnjaka na tržištu u kombinaciji sa ponudom namenskih usluga – snabdevajući opštine pravim proizvodima za svaku zelenu površinu jednako kao i za dobro održavane gradske parkove. Sa nama možete kreirati i održavati urbane zelene površine u kojima vredi živeti ili posetiti ih, iznova i iznova.
Kontaktirajte nas
PRO Battery Range, Blower 550iBTX

Tri veka iskustva i inovacija

Husqvarna je švedski globalni brend sa više od 300 godina istorije vodećih inovacija u industriji. Mi smo lideri na tržištu robotskih kosačica i na čelu tranzicije ka održivijim načinima vođenja urbanog okruženja.
450X by castle

Glavni razlozi za saradnju sa Husqvarnom

 • Nizak nivo buke, bez emisije CO2 tokom rada
  Sa autonomnim robotskim kosačicama, postižu se odlični krajnji rezultati, uz manje ometanja kako za rukovaoce tako i za okolinu.
 • Bolji radni dan za operatera
  Naša oprema je usmerena na korisnika, laka za učenje i rukovanje. Svaka mašina je dizajnirana imajući na umu ergonomiju i bezbednost.
 • Održivost u fokusu
  Husqvarna nudi brojne inicijative kao što su HUGSI (Husqvarna Urban Green Space Index) i naš Carbon Footprint Calculator – usluge koje vam mogu pomoći u merenju, praćenju i smanjenju vašeg ukupnog uticaja.
 • Sveobuhvatna ponuda proizvoda
  Husqvarna nudi kompletan asortiman visokokvalitetnih mašina za skoro svaki zadatak nege zelenila u urbanim sredinama. Naši uređaji i oprema će dati odlične rezultate koji će podjednako koristiti i stanovnicima i posetiocima.

Robotske kosačice

Husqvarna je svetski lider u oblasti robotskih kosačica i pruža pouzdana autonomna rešenja od 1995. godine. Kosačice na baterije generišu nizak nivo buke, bez direktnih emisija tokom upotrebe i proizvode bolji kvalitet trave u poređenju sa konvencionalnim kosačicama, zahvaljujući svom jedinstvenom sistemu košenja.
CEORA

Odlični rezultati - za sve

Autonomno rešenje za košenje kao što je Husqvarna Automower® donosi brojne benefite. Prednost kontinuirano odličnih rezultata – atraktivnih zelenih površina za svakoga – stvorenih sa što manje uznemiravanja predstavlja poboljšanja i za operatere i za stanovnike i posetioce. Ostale prednosti uključuju:

 • Širok asortiman za različite veličine i tipove područja
 • Poboljšana kontrola vaših tekućih troškova

Husqvarna inicijative održivosti

Kako bismo pogurali sebe, kao i svet oko nas, ka boljem načinu obavljanja poslova, Husqvarna je trenutno posvećena velikom broju inicijativa za održivost. Ovo su samo tri naša trenutna projekta.
Park
HUGSI

HUGSI je inicijativa za digitalne inovacije koju je razvila Husqvarna u saradnji sa Overstory. Ambicija je da se pomogne u očuvanju i poboljšanju održavanja zelenih površina u urbanim sredinama. Primenom kompjuterskog vida i tehnika dubokog učenja na satelitskim snimcima, HUGSI otkriva uvid u veličinu, proporciju, distribuciju i zdravlje zelenih površina u urbanim sredinama.

Pročitajte više o inicijativi HUGSI
Husqvarna Europe Ville
Living City

Living City je Husqvarna platforma, naš forum gde organizujemo sastanke i diskusije o urbanim prostorima sutrašnjice. Svetski stručnjaci i istraživači se okupljaju – uživo ili digitalno – kako bi predstavili nove tehnologije, nove uvide i nove načine za poboljšanje naše industrije.

LB 448i
Carbon Footprint Calculator

Kao vitalni deo našeg sistema upravljanja, Husqvarna Fleet Services™, ovaj kalkulator će obezbediti podatke i uvid u ceo vozni park mašina. Ovo se može koristiti za preduzimanje radnji za smanjenje uticaja na životnu sredinu, kao i za identifikaciju oblasti poboljšanja za povećanje produktivnosti.