H-team

Optimizovan lanac za testeru, maksimalna izlazna snaga

Glavni činilac uspeha brenda je stalni fokus na rezultate korisnika. Ko god da uzme u ruke Husqvarna motornu testeru može da računa na najbolji mogući učinak. Izrađen od sirovih materijala, testiran u lokalnoj strugari, ovaj lanac za testere je usavršavan istraživanjem, razvojem, testiranjem i saradnjom sa profesionalcima iz struke. Lanac se isporučuje spreman za postavljanje na testeru, kako bi vam obezbedio maksimalnu efikasnost tokom neprekidnog napornog rada. Ovaj izdržljivi lanac je uvek spreman i u sebi nosi najbolje performanse brenda kome možete da verujete.

H-team Ambassadors UK team

Odobrenje profesionalaca

Međunarodni tim arborista, kao i rukovodioci testiranja i osoblje zaduženo za razvoj proizvoda otputovali su u švedske šume kako bi prvi testirali  X-CUT lanac. X-CUT je prošao kroz dan pun surovih testova dok su ga poredili sa standardnim lancima na tržištu postavljenih na više modela testera. Utisci tima su odisali entuzijazmom jer je lanac održao oštrinu, nije se kočio niti zaglavljivao i stvarao je mnogo manje vibracija, što je povećalo nivo udobnosti i bezbednosti korisnika. Ovo je bio samo početak dugog prijateljstva profesionalaca i X-CUT lanca.

H-team

Pružite svojoj Husqvarna testeri oštrinu

X-CUT lanac je osmislio jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača motornih testera, sa fokusom na najbolji mogući povraćaj ulaganja. Vodeće karike Husqvarna lanaca su dizajnirane za smanjenje vibracija tako da prave uzane rezove, te zahtevaju manje snage od testere u odnosu na standardne sisteme za sečenje. Hrom i čelik upotrebljeni za izradu X-CUT lanaca su obrađeni i unapred istegnuti da bi obezbedili oštrinu i dinamičku izdržljivost, što smanjuje potrebu za servisiranjem i ponovnim zatezanjem. Lanac ima vrhunski interni sistem za podmazivanje, kao i dizajn za optimalno uklanjanje toplote, što pomaže lakšem i bržem sečenju na optimalnijim uglovima i ne zahteva preteran napor korisnika.

Edge Campaign Photo Bars

Odabir pravog lanca za vašu testeru

Ako želite maksimalno da iskoristite svoju motornu testeru, važno je da izaberete pravi lanac za nju. Kada birate lanac, morate da znate korak, debljinu i broj pogonskih karika. Kada to imate, sve ostalo se svodi na lični izbor. Međutim, lanac mora da odgovara testeri. Ako na testeru stavite nekompatibilan lanac, nećete dobiti željene rezultate. Ako obezbedite da lanac savršeno odgovara testeri, oprema za sečenje će uvek imati maksimalan učinak. Da biste našli lanac koji se odlično uklapa sa motornom testerom, koristite Husqvarna vodič za odabir lanaca.

Karakteristike

Radni ugao je suštinski važan za efikasnost. X-Cut je izbrušen na optimalni ugao kojim se obezbeđuju dugoročne performanse uz minimalno održavanje.

Za potrebe očvršćivanja, Husqvarna je razvila jedinstvenu metodu povećanja izdržljivosti čelika. To uključuje optimalne tretmane toplote i hlađenja čime se stvara molekularna struktura koja ojačava lanac testere.

Za potrebe očvršćivanja, Husqvarna je razvila jedinstvenu metodu povećanja izdržljivosti čelika. To uključuje optimalne tretmane toplote i hlađenja čime se stvara molekularna struktura koja ojačava lanac testere.

Mali kanali oblika strele u karikama pomažu u prenosu ulja do lanca testere tokom rada i obezbeđuju vrhunsko podmazivanje.