Pole saw 525P4S with Technical helmet

Napornim radom ostaje se na vrhu

Želimo da se osećate udobno dok rukujete našim teleskopskim motornim testerama. Zato se ne držimo samo snage motora i ubrzanja kada razvijamo testere. Podjednako se fokusiramo na funkcije koje olakšavaju korišćenje testera pri intenzivnom radu u dvorištima i održavanju drveća. To radimo da bismo bili sigurni da ćete dobiti uređaj koja vas ne sputava, nego vam omogućava da obavite zadatak u svim mogućim situacijama – jednostavno, efikasno i sa većom produktivnošću.

Fleksibilna snaga i karakteristike

Impresivna snaga i preciznost. Lako pokretanje, zaustavljanje i odlična upravljivost. Bez emisija izduvnih gasova i smanjenih vibracije. Husqvarna profesionalne teleskopske testere predstavljaju prečicu ka efikasnosti i praktičnosti bez štetnosti izduvnih gasova. Snaga i svestranost olakšavaju svaki posao, od orezivanja do zahtevnog oblikovanja krošnji, a lako pokretanje i zaustavljanje pritiskom na dugme dodaju praktičnost i prilagođenost korisnicima.

525PT5S

Nizak nivo vibracija čuva zdravlje

Zahvaljujući efikasnom ublažavanju vibracija (Low Vib), možete da radite udobno i efikasno bez „belih prstiju“ od vibracija. Razdvajanjem rezervoara i ručki od motora i opreme za sečenje pažljivo podešenim elementima za suzbijanje vibracija, uspeli smo da spustimo vibracije na drškama na izuzetno mali nivo.

525P4S

Teleskopske testere osmišljene za pametniji rad

Uzdajte se u svoj rad, bez obzira na situaciju sa kojom ste suočeni. Laganom teleskopskom testerom kompanije Husqvarna se lako upravlja, a uz snažno ubrzanje je i odličan pomoćnik. Teleskopska testera za orezivanje drveća pomoći će vam da ostvarite željeni rezultat – bez potrebe za merdevinama ili dizalicom.

525P4S with Helmet Technical

Testirano u ekstremnim uslovima

Sve naše teleskopske motorne testere se intenzivno testiraju u laboratoriji i na terenu. Izlažu se stotinama sati ekstremnog rada pod pritiskom, u hladnim i toplim vremenskim uslovima, pa možete da se uzdate u to da je vaša Husqvarna teleskopska testera pouzdana, bez obzira na posao koji je pred vama.