R400 Gen II
  1. Vodič
  2. Preporučeni proizvodi
Saveti pri kupovini

Šta imati u vidu pri kupovini novog rajdera

Kosite li veliki travnjak? Evo nekoliko stvari koje treba imati u vidu pre nego što kupite rajder.

Biranje pravog rajdera za vaš posao uglavnom zavisi od tipa trave i toga kako izgleda dvorište. Uz Combi rezne glave možete da izaberete jednu od dve tehnike košenja. Izbacivanje sa zadnje strane ili BioClip®. Evo nekoliko stvari po kojima se razlikuju.

Izbacivanje sa zadnje strane za višu travu

Ako planirate da kosite visoku, divlju travu ili grublje tipove trave, bolje je da nabavite rajder i reznu glavu sa izbacivanjem sa zadnje strane, koja može da se nosi sa velikim količinama trave.

BioClip® za finije travnjake

Imate li dobro održavan travnjak koji se često kosi? Onda je BioClip® najprikladniji za vaše svrhe. Fino pokošena trava se vraća na travnjak kao đubrivo. Svi naši modeli rajdera imaju tu opciju.

Pogon na svim točkovima

Ako je travnjak na nekim mestima strm ili klizav, ili planirate da cele godine koristite rajder, najbolje da uložite u model sa pogonom na svim točkovima (AWD). On vam obezbeđuje bolju vuču kad vam je potrebna.

Rajderi

Saznajte više o našim rajderima

Pročitajte više

Profesionalna ili svakodnevna upotreba

Ako tražite profesionalni rajder za celogodišnju upotrebu na velikim prostorima koje treba održavati, najbolji izbor su naši napredni rajderi, kao što su R 420TsX AWD, opremljen prednjim svetlima, meračem radnih sati sa podsetnikom za servisiranje i premijum sedištem.

Ako ste vlasnik kuće, verovatno vam je primereniji neka od rajdera za svakodnevnu upotrebu, radi praktičnijeg skladištenja.

Jednostavni za vožnju i manevrisanje

Svi naše rajderi imaju prednje rezne glave, da bolje kontrolišete radni prostor. Ovaj tip rezne glave omogućava i zavlačenje ispod žbunja i bliži prilaz ogradama i zidovima. Jedinstveni zglobni upravljački sistem čini naše rajdere veoma lakim za rukovanje. Radite efikasnije i brže, a dobijate sjajne rezultate uz manje napora. Osim toga, široki spektar opreme za rajdere olakšava i obavljanje drugih poslova u dvorištu, tokom cele godine. Sa ili bez pogona na svim točkovima – odluka je vaša.

Šta treba imati u vidu kad kupujete Husqvarna rajder

Potražite sve dodatke, kao što su metla za sakupljanje trave, lišća i otpada. Grabulje za mahovinu, zasekač, razbacivač i prikolica za pripremu travnjaka, ralo za sneg i napred postavljena četka za čišćenje ulaza i staza tokom cele godine.