R400 Gen II
  1. Vodič
  2. Preporučeni proizvodi
Saveti pri kupovini

Pet stvari koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine rajdera

Tražite rajder koji se savršeno uklapa u vašu baštu? Odabir pravog rajdera uglavnom zavisi od vrste trave koju ćete kositi i od toga kako izgleda vaše dvorište. Evo nekoliko stvari koje treba da imate na umu pre kupovine.

Kada koristiti BioClip® ili izbacivanje nazad?

Imate li dobro održavan travnjak koji se često kosi? Tada je BioClip® najprikladnije rešenje za vaše potrebe. Trava se seče na male komadiće (otkose) koji se brzo raspadaju i vraćaju na travnjak kao đubrivo. Ako planirate košenje visoke, bujne trave ili grublje vrste trave, bolje je da se odlučite za opciju izbacivanja nazad koja može obraditi veliku količinu trave. Svi naši modeli rajdera imaju ove dve opcije.

Pogon na sva četiri točka

Ako vaš travnjak može biti klizav ili je mestimično strm ili ako nameravate da koristite rajder tokom cele godine, AWD (pogon na svim točkovima) sjajna je investicija. Omogućava vam bolju vuču kada vam zatreba.

Rajderi

Saznajte više o našim rajderima

Read more

Profesionalci ili vlasnici kuća

Naši rajderi predstavljaju optimalan odabir za profesionalnu upotrebu tokom cele godine za održavanje većih površina. Jedan primer je R 420TsX AWD, opremljen funkcijama poput LED svetala, HMI ekrana i podizača za opremu.

Imate li manje dvorište i želite savršene rezultate i ugodnu upotrebu? Pogledajte naše manje rajdere, like the R216T AWD, poput R216T AWD, opremljene s LED svjetlima, kontrolama za jednostavan pristup i zglobno upravljanje. Sve sjedeće kosilice iz serije 200 pa nadalje imaju mjerač vremena kako biste upravljali intervalima servisiranja i održavanja. 

Jednostavnost vožnje i upravljanja

Svi naši rajderi imaju napred montirane rezne glave što vam omogućava bolju kontrolu nad radnim područjem. Ova vrsta rezne glave takođe vam omogućava da dođete do područja ispod grmlja i da se približite ogradama i zidovima. Osim toga, jedinstveno zglobno upravljanje pruža izvrsnu upravljivost i olakšava zaobilaženje prepreka. Na ovaj način ćete raditi učinkovitije i brže postizati vrhunske rezultate uz manje napora.

Želite li odličnu upravljivost u izazovnim uslovima? Odaberite pogon na svim točkovima (AWD) koji osigurava vuču na neravnim, mokrim i klizavim površinama i nagibima.

Višenamenski dodaci

Širok asortiman dodataka za rajdere pomaže vam u obavljanju drugih baštenskih zadataka tokom cele godine. Potražite sve dodatke, poput sakupljača trave, lišća. Grabulje za mahovinu, prikolica za pripremu travnjaka i ralica za snijeg, čistač snega ili četka za prednju montažu za čišćenje ulaza i staza tokom cele godine.