Automower 305/310 Mark II/315 Mark II + Grass Trimmer 110iL
 1. Vodič
 2. Preporučeni proizvodi
Saveti pri kupovini

Šta imati u vidu pri kupovini trimera za travu

Moderni trimeri za travu napravljeni su da odgovaraju različitim radnim uslovima i korisnicima. Kako da pronađete najbolji trimer za svoje potrebe? Evo nekih ključnih stvari koje će vam pomoći da donesete najbolju odluku.

Kakav sam korisnik?

Koliko iskustva imam u korišćenju trimera za travu? Hoću li ga često koristiti ili samo povremeno? Husqvarna trimeri prilagođeni su različitim vrstama korisnika:

Povremeni korisnik
Za povremenu upotrebu i lakše zadatke u privatnim dvorištima, imamo trimere koji su laki za korišćenje, ali pri tome veoma snažni i sa izuzetnim performansama.

Napredan korisnik
Za naprednu i čestu upotrebu, Husqvarna nudi trimere za travu koji mogu da izađu na kraj sa velikim dvorištima i zadacima kao što je orezivanje grubih grana. Opremljeni su tehničkim rešenjima i prednostima koje imaju za cilj da pojednostave obavljanje posla i učine ga efikasnijim.

Profesionalni korisnik
Da bi se udovoljilo zahtevima profesionalnih korisnika, naši najprefinjeniji proizvodi napravljeni su tako da posluže prilikom dugih zahtevnih radnih dana. Ovi trimeri su trajni i izdržljivi, mogu da izdrže zahtevnu profesionalnu upotrebu i obezbede maksimalnu snagu i performanse za obavljanje teških zadataka.

Kakav posao ću obavljati?

Ako puno radite sa visokom travom ili zaraslim površinama van dvorišta, biće vam potreban trimer sa boljim performansama i odgovarajućim dodacima ili motorna kosa. Za područja sa niskom travom, nudimo nekoliko trimera koji zadovoljavaju potrebe lepo održavanog dvorišta.

Pametna rešenja za odlaganje za moj pretrpan prostor

Neki od naših trimera za travu su opremljeni dvodelnim ili teleskopskim ručkama tako da olakšavaju odlaganje i transport.

Da li mi je potrebna svestrana mašina?

Da li želite da obavljate mnogo različitih zadataka? Nudimo praktične kombinovane trimere za višenamensku upotrebu. Dobićete izuzetno prilagodljiv alat sa dodacima kao što su duvač, makaze za živu ogradu, čistač, kultivator.

Koji izvor napajanja mi najviše odgovara za trimer: baterija ili benzin?

Husqvarna nudi i opcije na bateriju i benzin u svim veličinama. Jedna prednost baterije je, naravno, to što se ne koristi gorivo. A kad nema goriva nema ni prosutog goriva, potrebe za rezervom i nema troškova niti gubitka vremena oko mešanja dvotaknih ulja. Jednostavno ubacite bateriju od 36 v i imate svu snagu koja vam je potrebna da obavite posao. Baterijski trimeri za travu su obično i lakši za upotrebu, a pokretanje motora obično podrazumeva jednostavan pritisak na dugme.

Kada je reč o mašinama na baterijski pogon, važno je uzeti u obzir koliko je veliki travnjak ili zadatak, jer što je veći travnjak potrebna je veća baterija. Za jednostavnu pomoć prilikom odabira pravog rešenja, pogledajte tabelu sa radnim satima za baterije.

Trimeri za travu

Saznajte više o našim trimerima za travu

Pročitajte više

Kontrolna lista za vlasnike trimera za travu

 1. Bezbednost na prvom mestu
  Uvek koristite odgovarajuću zaštitnu opremu kada koristite trimer za travu ili motornu kosu.
 2. Redovno održavanje
  Pobrinite se da održavate trimer za travu kako bi vam duže trajao. Osnovno održavanje koje jednostavno možete obaviti sami. Ali dobro je da vaš lokalni prodavac redovno proverava uređaj za najbolje performanse.
 3. Pravi dodaci
  Pobrinite se da koristite kvalitetne dodatke za svoj proizvod.

Različite vrste trimera za travu

Trimeri za travu se mogu generalno podeliti u sledeće grupe:

 1. Trimeri za travu za povremenu upotrebu
  Izdržljivi, višenamenski trimeri za travu namenjeni za jednostavnu upotrebu sa dobrim performansama.
 2. Trimeri za travu / motorne kose za povremenu upotrebu
  Namenjeni za rad u dvorištu. Jednostavno se pokreću i imaju dovoljno snage, a jednostavno se održavaju. Pogledajte sve baterijske trimere za travu.
 3. Trimeri za travu / motorne kose za profesionalnu upotrebu
  Profesionalni trimeri za travu namenjeni su posebno za visoku produktivnost u zahtevnim radnim okruženjima. Nude odlične performanse i visok kapacitet, kao i lako manevrisanje. Ovi trimeri često poseduju profesionalne karakteristike koje vam omogućavaju da radite duge smene u tešim uslovima i da vam pri tome bude udobnije.