Proizvodi i inovacije

Husqvarna trimeri i motorne kose – osmišljeni da vam poboljšaju poslovanje

Smanji težinu i povećaj efikasnost. Ovo je zahtev na vrhu liste kad razvijamo nove funkcije za trimere i motorne kose u kompaniji Husqvarna. Evo detaljnijeg pogleda na to šta smo sve dizajnirali kako biste vi bolje poslovali.

Više snage, manje uticaja

Tehnologija X-Torq optimizuje motor tako da dobijate više snage kad vam je najpotrebnija. U poređenju sa trimerom bez tehnologije X-Torq, emituje 75% manje štetnih emisija i smanjuje potrošnju goriva do 20%. Sve u svemu, to je tehnologija koja radi i za vašu ekonomičnost i za životnu sredinu.

Radite brže

Smart Start je Husqvarna naziv za tehnologiju koja ublažava sile pri rastu momenta koji nastaje kada klip dođe do najvišeg nivoa. To olakšava potezanje užeta startera, što, dugoročno, štedi i vreme i novac vama i vašem preduzeću.

Brzo i lako podešavanje trimi niti

Funkcija Tap-n-Go™ omogućava da samo lupnete trimi glavom o tlo da biste ispustili trimi nit. To znači da možete da zaboravite na vremenski zahtevan zadatak spuštanja trimera na tlo da biste ručno izvukli još trimi niti. U poređenju sa trimi glavama drugih proizvođača, Husqvarna trimi glave imaju manje delova, što olakšava postavljanje nove trimi niti kada je potrebno.

Brushcutter 525LK, 525 LK

Nastavci sa brzom spojkom

Za kombinovane trimere ili motorne kose možete da nabavite i brojne nastavke sa brzom spojkom i napravite zaista raznovrsnu mašinu. Možete da od trimovanja pređete na šišanje žive ograde, duvanje lišća i teleskopsko testerisanje za nekoliko sekundi – a zagrevate i održavate samo jednu mašinu. Mašina je i lakša za skladištenje i premeštanje zahvaljujući odvojivoj osovini.

Efikasan rad

Mnoge motorne kose imaju veoma otklonjene rukohvate, funkcija jedinstvena za Husqvarna proizvode. Upravljač je udaljeniji od cevi. Stoga će vam biti lakše da pomerate noge bez da udarite upravljač, što daje ergonomskiji i efikasniji način rada.

Petrol Brushcutter 545RXT Harness Balance XT

Izuzetno udoban uprtač

Naš patentirani uprtač BalanceXT™ je jedinstven na tržištu zahvaljujući pokretnim naramenicama na leđima. To obezbeđuje da uprtač sinhronizovano prati vaše pokrete i ravnomerno raspoređuje težinu motorne kose preko kukova i ramena. Veličinu uprtača možete i da podesite pomeranjem naramenica. Ako uklonite deo sa grudnog koša, uprtač će biti udoban bez obzira na to koliki grudni koš imate.

Sistem malih vibracija

Motori nekoliko naših motornih kosa i trimera su odvojeni od ručki veoma efikasnim sistemom za prigušivanje vibracija, koji apsorbuje vibracije i sprečava da vam dođu do tela. To vam štedi ruke i noge i omogućava da radite udobnije tokom dugih smena.

Profesionalni trimeri za travu i motorne kose

(1)