WDC 325L

Ništa ne može da pobegne usisivačima za suvo i mokro čišćenje kompanije Husqvarna

Usisivači za suvo i mokro usisavanje kompanije Husqvarna pravljeni su za trajan i pouzdan rad kakav vam treba kad izlazite na kraj sa praktično svim vrstama prljavštine, prašine, prosutih tečnosti i otpadaka. Snažne performanse, intuitivne komande, svestranost (ponajviše zahvaljujući brojnim dostupnim dodacima), pametno skladištenje i lak transport čine da ove mašine budu uvek spremne za naporno svakodnevno čišćenje, kao i za posebne namene, npr. upotrebu u paru sa motornim alatima.

Ista snaga. Svaki put.

Svi usisivači za suvo i mokro čišćenje kompanije Husqvarna su i spolja i iznutra napravljeni za sjajne performanse svaki put. Uz robustan dizajn i efikasnu trubinu, mašina zadržava snagu i istrajnost i pomaže da obavite posao – opet i opet.

Vacuum Cleaner WDC 325L

Stabilni točkovi i točkići

Veliki i jaki točkovi omogućuju da usisivač stabilno stoji na tlu. A točkići koji mogu da rotiraju 360 stepeni obezbeđuju sjajnu upravljivost na svim mestima.

Karakteristike

Filter je osmišljen za dugotrajnost, za niže troškove održavanja. Isti filter se koristi i za mokro i za suvo usisavanje i ima visoku efikasnost filtriranja.

Svi isporučeni delovi – crevo, kabl za napajanje i mlaznice, imaju prostor za odlaganje na čistaču. Tako se pri odlaganju zauzima manje prostora, uz manje rizika da se nešto izgubi.

Na izduvniku vazduha nalazi se dodatan priključak za crevo. Povežite crevo na njega i mašina može da se koristi za čišćenje uskih prostora ili prikupljanje lišća i drugih otpadaka na gomile.

Ručka za podizanje olakšava pražnjenje posude. Samo odvojte gornji deo i izručite sadržaj.