Snow thrower ST 230
  1. Vodič
  2. Preporučeni proizvodi
Saveti pri kupovini

Šta imati u vidu kad kupujete bacač snega

Tražite nov bacač snega? Evo o čemu treba da razmislite pre kupovine.

Ako želite najbolji bacač snega za svoje potrebe, razmotrite veličinu prostora koji treba da čistite i tipične snežne uslove u vašem delu zemlje. Bacač snega sa snažnim motorom i velikom radnom širinom vam štedi vreme ako je prostor veliki i pokriven dubokim i teškim snegom. Za manje površine pokrivene suvim snegom je potrebno manje snage. Asortiman Husqvarna bacača snega sadrži nekoliko veličina motora i različitih radnih širina.

Jednostepeni bacači za lakše poslove u domaćinstvu

Jednostepeni bacač je jednostavnija mašina, savršena ako je potrebno da samo uklonite lakši sneg oko kuće. Za razliku od dvostepenog bacača, jednostepeni bacač nema ventilator pokretača. Nema ni točkove sa pogonom, svrdlo je ono što ga pokreće ka napred.

Dvostepeni bacači za teži sneg

Dvostepeni modeli su najefikasniji na teškom i zbijenom snegu. Dvostepen znači da sneg prolazi kroz mašinu u dva koraka. Najpre kroz svrdlo, a zatim kroz odvodni kanal, iz kog ga izbacuje ventilator. Dvostepeni modeli imaju točkove sa pogonom.

Bacači snega

Saznajte više o našim bacačima snega

Pročitajte više

Šta još treba imati u vidu kada kupujete bacač snega

  1. Bacačem snega sa servo upravljačem se lakše upravlja nego drugim modelima. Izaberite model sa jačim okretanjem točkova ako pravite mnogo zaokreta, bilo kada čistite velike otvorene prostore gde često treba da prođete ili kada uklanjate sneg sa vijugavih staza.
  2. Za hladan start bez napora, razmotrite model sa električnim pokretanjem. Ono znatno pomaže, naročito po izuzetno hladnim danima.
  3. Za udobniji rad po vrlo niskim temperaturama izaberite bacač snega sa grejačem ručki.