Walk-behind LB 253S Man mowing lawn

Kosite sa stilom – sa Husqvarna kosačicom

Nudimo širok izbor kosačica i razne metode košenja – neke i sa pogonom na svim točkovima. Bez obzira na izazove na koje nailazite, obavićete posao i dobiti prvoklasan rezultat.

LB 448i

Robusna i pouzdana

Kvalitet i izdržljivost su odlike svih kosačica kompanije Husqvarna, bilo da tražite malu kućnu kosačicu ili profesionalni model za duge i naporne radne dane. Bez obzira na potrebe i uslove, budite uvereni da Husqvarna nudi model sa kvalitetom rada koji traje dugi niz godina.

LC 551VBP

Ergonomske i efikasne

Sve naše kosačice, uključujući i kosačice koje se guraju, su efikasne i imaju vrhunsku ergonomiju. Funkcija i dizajn su nam bile fokusne tačke za obezbeđivanje da dobijete rezultate koje očekujete od kosačica kompanije Husqvarna, kroz lak i intuitivan rad i rukovanje. Odlična pokretljivost i odlike kao što su drške koje ublažavaju vibracije obezbeđuju ergonomski rad. Izdržljiva šasija i mali delovi visokog kvaliteta garantuju dugotrajnost i lako održavanje.

Walk-behind LC 247SP

Kosačice za savršen travnjak

Husqvarna nudi široku paletu akumulatorskih i benzinmotornih kosačica sa više načina košenja i pogonskih sistema. Moćne su i pouzdane, bilo da sakupljate ili usitnjavate travu, sa odličnim protokom vazduha i prostranim reznim platformama, optimizovanim za savršen rezultat košenja. Sve one uključuju niz pametnih i praktičnih funkcija. Znamo da je svaki travnjak priča za sebe i da se potrebe naših klijenata razlikuju – zato ćete kod nas za sebe naći mašinu koja ima sve funkcije potrebne da dobijete savršen travnjak u kojem je uživanje raditi.