Lawnmower roundabout

Mašine iza kojih hodate zbog kojih ste na čelu

Sa svojim snažnim motorima, ergonomskim funkcijama i kompaktnim dimenzijama, Husqvarna kosačice su savršene za male i nepravilne travnjake. Zahvaljujući robusnoj konstrukciji, biće pouzdani partneri pri održavanju zelenih površina tokom mnogo godina.

Bolji radni dan uz energiju iz akumulatora

Uz profesionalnu akumulatorsku kosačicu kompanije Husqvarna obavićete posao efikasno, ali uz minimum uznemiravanja. Kosačice su lako upravljive i pružaju impresivnu snagu i radne karakteristike, bez emisija i uz minimum buke. Spremite se za bolji radni dan sa akumulatorskim napajanjem kompanije Husqvarna.
LB 553S e, WB 53S e

Efikasno košenje i zeleniji travnjaci

Mnoge od naših kosačica kosačice kojima upravlja rukovalac koji se kreće iza mašine su mašine za usitnjavanje, što znači da se trava reže dvaput i tako fino usitnjava. Odresci se brzo razlažu i vraćaju hranjive materije u tlo kao prirodno đubrivo, dajući zelenije i bolje pokošene travnjake, pri čemu zahtevaju manje vremena i rada, jer ne morate da uklanjate pokošenu travu.

Walk-behind LB 553S, M 53S Pro

Vrhunsko košenje u svim situacijama

Naše kosačice donose vrhunsku produktivnost iz dana u dan. Glavni razlog za to je prostrana konstrukcija rezne platforme, što omogućava košenje velike količine trave. Dizajn platforme omogućava sjajan rezultat košenja i na mokrim površinama.

LB 553S, M 53S Pro

Izdržljiva aluminijumska šasija

Rezne platforme Husqvarna kosačica su izlivene iz jednog komada aluminijuma, što daje optimalnu torzionu čvrstinu i produžava upotrebni vek. Aluminijum je lagan, ne rđa, a dovoljno je jak za dugoročno obavljanje teških i zahtevnih poslova.

LC 551VBP

Veliki kapacitet skupljanja

Sakupljanje trave daje uredniji izgled košenja i sprečava podsejavanje korova. Nova profesionalna kosačica sa sakupljačem kompanije Husqvarna opremljena je sakupljačem velikog kapaciteta sa sistemom protiv prašine i praktičnim pražnjenjem jednom rukom.