Blower 360BT 967144301

Husqvarna duvači vam omogućavaju da radite sa prirodnim silama

Naš asortiman duvača se sastoji i od ručnih i od leđnih duvača sa mnogim pametnim, praktičnim karakteristikama. Svi su ergonomski dizajnirani kako bi bili laki za korišćenje, sa visokim kapacitetom duvanja i velikim mogućnostima rukovanja.

Battery Blower 120iB

Snaga benzina sa inovacijama akumulatora

Može li akumulatorski duvač biti zaista efikasan kao moćna mašina sa pogonom na benzin? Kratak odgovor je – da. Naši akumulatorski duvači imaju pogon inovativne tehnologije akumulatora. Ne samo da će vam pružiti visok učinak, već imaju i nizak nivo buke, ergonomiju i korisnost vrhunske klase. Husqvarna akumulatorski duvač može da se koristi podjednako za zadatke na otvorenom prostoru i u zatvorenom prostoru, kao što je čišćenje šupa. Ima savršenu ravnotežu, trenutno pokretanje, režim tempomata i pojačane snage.

Battery Backpack blower 340iBT

Ergonomija i upotreba koja pruža udobnost

Možete završiti posao bez zamaranja i iscrpljivanja. Naši duvači lišća su svi ergonomski dizajnirani i sačuvaće vaša leđa i ruke od povreda. Pametna ručka smanjuje na najmanju moguću meru zamorne vibracije i može se postaviti pod uglom na većini naših leđnih duvača. Mnoge imaju gumene umetke za stabilno, udobno držanje. Uprtač koji smanjuje opterećenje čini da su Husqvarna leđni duvači udobni i jednostavni za korišćenje. I nemojte brinuti zbog uznemiravanja komšija – naši akumulatorski duvači su dizajnirani da budu veoma tihi.