Brushcutter 325R

Garantovani rezultati uz Husqvarna motornu kosu

Sve Husqvarna motorne kose dizajnirane su za efikasno obavljanje posla i lagane su za rukovanje i nošenje. Jednostavno ih je podesiti u skladu sa vašim potrebama – nudimo brojne praktične funkcije i dodatke koje možete da birate.

Brushcutter 545 RX. 545 RXT, ERGO

Manji uticaj na okolinu

Zajedno imamo snagu da umanjimo uticaj na životnu sredinu. Husqvarna motorna kosa je opremljena jedinstvenim X-TORQ® motorom,. Pomoći će vam da smanjite emisije izduvnih gasova do 75%, a povećava efikasnost potrošnje goriva do 20%.

Sve Husqvarna motorne kose su opremljene prekidačem za zaustavljanje sa automatskim vraćanjem. To znači da, kad se mašina isključi, prekidač za zaustavljanje se automatski vraća u startni položaj, radi lakšeg startovanja. Na taj način, mašina je uvek spremna za pokretanje.

Brushcutter 545 RX, 545 RXT Harness

Ergonomija u službi udobnosti

Uz Husqvarna motorne kose, rad će vam biti uravnotežen i udoban. Na primer, ručke su ergonomski oblikovane radi efikasnijeg baratanja. Motorna kosa ima i veoma dugu osovinu, da biste dosegli svuda gde je potrebno.

Brushcutter 336 RK saw blade

Jedna mašina za sve namene

Zavisno od izabranog modela, Husqvarna motorna kosa može da vam bude svestrani partner. Efikasna trimi glava daje dobre rezultate, kao i jednostavna promena tipa noža u skladu sa zadatkom koji je pred vama – od finog skraćivanja do teškog posla na zahtevnom terenu.