536LiHD60X

Dosegnite i secite sa Husqvarna makazama za živu ogradu

Naše makaze za živu ogradu su idealne za poslove u vrtu – bez obzira na to da li je vaša živa ograda mali upadljiv detalj ili visoko i raskošno remek-delo. Vi ćete moći da radite duže kada je to potrebno. Husqvarna makaze za živu ogradu će vam pružiti visok učinak i dugotrajnu snagu na način koji ne stvara probleme.

Hedgetrimmer man

Svestranost i spremnost za akciju

Možete biti sigurni da će Husqvarna makaze za živu ogradu biti bezbedne, svestrane i udobne za upotrebu. Zadnja ručka je podesiva što vam omogućava da sečenje bočne strane i vrh žive ograde, a produženo sečivo čini da je dosezanje još bolje. Budući da je podesivo, takođe će biti manje zamorno za rad.

Većina Husqvarna makaza za živu ogradu je opremljena prekidačem za zaustavljanje sa automatskim vraćanjem. To znači da, kad se mašina isključi, prekidač za zaustavljanje se automatski vraća u startni položaj, radi lakšeg startovanja. Na taj način će vaše makaze za živu ogradu biti spremne kad god ste vi spremni.

 
Hedge Trimmer 327HE3X

Ergonomske prednosti

Vaši radni uslovi su naša briga. Zato smo uložili toliko truda u ergonomske detalje. Efikasni prigušivači vibracija na našim makazama za živu ogradu upijaju vibracije i sačuvaće vaše ruke i šake. Zahvaljujući položaju motora, izduvni gasovi se usmeravaju od vas, a za posebnu udobnost, određeni modeli imaju i ručke sa mekim površinama za hvatanje.