Tractor TS 348XD(ClearCut)
  1. Vodič
  2. Preporučeni proizvodi
Saveti pri kupovini

Tri stvari koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine baštenskog traktora

Tražite najbolju opciju za kupovinu novog baštenskog traktora? Ostavljamo vam nekoliko činjenica koje će vam pomoći pri donošenju prave odluke.

Pravi izbor za vaš posao

Uopšteno govoreći, ako vam je dvorište veće i otvorenije, važnije je da baštenski traktor ima veću širinu košenja. Međutim, ako u njemu ima mnogo prepreka, kao što su stabla i žbunje, bolje je izabrati traktor dovoljno mali da može da se provuče kroz najuže prolaze. U asortimanu Husqvarna baštenskih traktora nudimo modele širine košenja od 95 cm do 122 cm.

Sakupljanje ili bočno izbacivanje?

Husqvarna baštenski traktor će vam pomoći da ostvarite prvoklasne rezultate korišćenjem onog načina košenja koji najviše odgovara vašem travnjaku. Izaberite model sa integrisanim sakupljačem kad želite da uklonite otkose i dobijete uredan izgled. Za brzo i efikasno košenje izaberite traktor sa izbacivanjem sa strane. Prebacite na funkciju usitnjavanja kada vašem travnjaku treba đubrenje. Trava će biti usitnjena tako da se brzo raspada i deluje na travnjak kao đubrivo.

Dodaci za efikasnu upotrebu

Izaberite nešto iz širokog asortimana dodataka tako da možete efikasno koristiti svoj traktor tokom čitave godine. Na primer, možete koristiti traktor za sakupljanje lišća, kao grabulje za travu ili vertikator za travnjak. Postoji i prikolica kako bi vam olakšala rad u dvorištu. Pogledajte kompletan asortiman dodataka za baštenski traktor.

Baštenski traktor

Saznajte više o našim baštenskim traktorima

Pročitajte više

Nekoliko činjenica koje će vam pomoći pri izboru najboljeg baštenskog traktora

  1. Baštenski traktor sa integrisanim sakupljačem predstavlja najefikasniji sistem za sakupljanje.
  2. Kada kosite visoku i grubu travu, najefikasniji način košenja je izbacivanjem sa strane.
  3. Korišćenjem raznih dodataka, možete da prilagodite naše traktore za skupljanje, usitnjavanje i izbacivanje da biste ga prilagodili svom tipu travnjaka i navikama pri košenju.
  4. Većina traktora sa izbacivanjem sa strane može da se opremi dodatkom, sakupljačem sa 2 ili 3 komore.
  5. Svi traktori sa izbacivanjem sa strane mogu se opremiti dodacima za usitnjavanje.
  6. Pošto traktori sa integrisanim sakupljačima nemaju usmerivač koji štrči sa strane rezne platforme, mogu da rade na užim prostorima od modela sa bočnim izbacivanjem.