Najnovije informacije iz naše industrije kroz razgovore o šumarstvu

Današnji svet arborikulture i šumarstva je prepun fascinantnih diskusija. A mi u kompaniji Husqvarna neprestano slušamo i učimo. Zato želimo da stvorimo prostor za interesantan i relevantan sadržaj kako bismo pomogli napretku industrije i radu profesionalaca za održavanje drveća.

U nastavku možete uživati u tri epizode o ključnim temama kao što su urbano šumarstvo, radne prakse i bezbednost. Takođe predstavljamo naš novi asortiman 90cc motornih testera. Dobrodošli na razgovore o šumarstvu!

Efikasnost u radu sa drvećem

Dan Holliday je osnivač organizacija Climbing Arborist i Professional Arborist. Ovde se fokusira na tehnike penjanja za postizanje veće efikasnosti kao član tima za održavanje drveća.

Održivo urbano šumarstvo

Novoizabrana predsednica Međunarodnog društva za arborikulturu (ISA) Dana Karcher gleda u budućnost održivog urbanog šumarstva, razmišljajući o klimatskim promenama i naglašavajući važnost upravljanja urbanim šumama za one koji se bave projektima šuma u zajednici. 

Bezbednost kao način razmišljanja

Dan Groves iz organizacije North American Training Solutions predstavlja vodič za bezbedno korišćenje motornih testera - za tehničko sečenje drveta i obaranje stabala. Takođe razmatra važnost stvaranja kulture bezbednosti u svakodnevnim radnim praksama. 

Predstavljanje novih Husqvarna 90cc motornih testera

Snažnije. Efikasnije. Pouzdanije. Nove Husqvarna 592 XP® i 585 su dizajnirane da savladaju teške izazove širom sveta. Pogledajte predstavljanje i otkrivanje naših najnovijih modela asortimanu motornih testera, poslušajte diskusije stručnjaka i korisnika o njihovim prednostima i pogledajte testere u akciji.