Service Photos

Kako kupiti rezervne delove

Proizvodi kompanije Husqvarna se prodaju samo kod ovlašćenih prodavaca kompanije Husqvarna, kojima je zadovoljstvo korisnika na prvom mestu, što postižu stručnim savetima, profesionalnom podrškom i proaktivnim održavanjem tokom celog životnog veka proizvoda.

Optimalna efikasnost i duži vek vaše mašine kompanije Husqvarna garantuje se samo korišćenjem originalnih rezervnih delova kompanije Husqvarna. Lokalni prodavac kompanije Husqvarna je spreman da vam pomogne u nalaženju pravog dela za vašu alatku.

Ako ste prodavac, posetite naš sajt za podršku prodavcima.

Service Photos

Izvucite maksimum iz svog proizvoda kompanije Husqvarna

Razvoj naših proizvoda uvek počinje sa fokusom na korisnika, da bi vam rad bio lakši i efikasniji. Zato svaki deo mašine kompanije Husqvarna prolazi kroz rigorozno testiranje radi obezbeđivanja optimalne interakcije sa drugim komponentama. Kao rezultat, originalni delovi kompanije Husqvarna ne samo da traju duže od generičkih, nego su i bezbedniji, pouzdaniji i dugoročno manje opterećuju mašinu.

Korišćenjem originalnih rezervnih delova kompanije Husqvarna i praćenjem preporučenih servisnih intervala produžićete radni vek mašine i uživati u bezbednom i pouzdanom doživljaju čitavog njenog veka.

522HDR60X, 522HDR75X, 522HD60X, 522HSR75X, 522HS75X, 522HDR75S, 522HDR60S, 522HD60S, 522HS75S
Namenska konstrukcija
Originalni delovi kompanije Husqvarna su namenski dizajnirani i prilagodeni za svaku od mašina kompanije Husqvarna za koju su namenjeni. To znaci maksimalni kvalitet, pouzdane radne karakteristike i garantovano precizno uklapanje dela. Rezultat je manje vremena provedenog na podešavanja pri zameni delova, bolje radne karakteristike tokom veka mašine i veca vrednost pri daljoj prodaji kad dode vreme da je preprodate.
Magnesium crankcase
Stalni razvoj
Neprekidno radimo na razvijanju i poboljšanju potrošnih delova. Poboljšanja uvedena u proizvodnju mašina kompanije Husqvarna se odmah prenose u proizvodnju delova. Da bi se obezbedilo ujednaceno visok kvalitet proizvodnje, na svim originalnim delovima se stalno izvode testovi.
700HD 60EL
Dugovecan
Precizna konstrukcija i visok kvalitet materijala korišcenog za izradu originalnih delova kompanije Husqvarna su kljucni za izdržljivost proizvoda kompanije Husqvarna. Dokaz je u rezultatu: mašine koje optimalno rade i pokažu se ekonomicnim tokom eksploatacije.

Originalni Husqvarna rezervni delovi

Da biste uživali u najboljim mogućim radnim karakteristikama, preporučujemo da koristite samo originalne zamenske delove kompanije Husqvarna. Radi popravke ili održavanja opreme kompanije Husqvarna je najbolje obratiti se lokalnom prodavcu.

Rezervni delovi kompanije Husqvarna su isti kao delovi u vašoj mašini i osmišljeni su za optimalnu interakciju sa drugim komponentama kompanije Husqvarna. Iz te interakcije proističu pouzdanost i performanse koje idu uz pravi premijum brend. Uz odgovarajuće servisiranje, korišćenje originalnih delova je siguran način da produžite vek mašine i da uživate u bezbednosti i pouzdanim performansama tokom celog radnog veka.

Husqvarna ulja su optimizovana za Husqvarna motore, a dostupan je i širok spektar ulja koji odgovaraju vašim potrebama.

Koristimo mešavinu sintetičkih i visoko rafinisanih mineralnih ulja koja, u kombinaciji sa posebno razvijenim aditivima, nude savršeno podmazivanje i zaštitu, a rezultiraju čistijim motorima.

Husqvarna dvotaktna ulja koja zadovoljavaju naše stroge zahteve nose oznaku VEF - verifikovana formula motora.

Uvek razgovarajte sa svojim ovlašćenim prodavcem i pročitajte uputstvo za upotrebu kako biste bili sigurni u tačne informacije.

Originalni Husqvarna rezervni delovi prodaju se samo preko ovlašćenih Husqvarna prodavaca. 

Za dugotrajniju mašinu, pustite da vaš motor diše koristeći originalne Husqvarna vazdušne filtere. Naši filteri pružaju vrhunsku zaštitu i sprečavaju prašinu i druge čestice da uđu u vaš motor. Originalni Husqvarna vazdušni filteri precizno su prilagođeni odgovarajućim motorima kako bi im pružili pravu količinu prečišćenog vazduha.

Prednosti na prvi pogled:

 • Precizno prilagođeni svakom Husqvarna i OEM motoru.
 • Optimalna filtracija prašine i apsorpcija do 99%.
 • Štiti performanse i dugotrajnost motora.
 • Dizajniran za optimalne performanse motora.
 • Veliki protok vazduha sa odličnom filtracijom.
 • Projektovan u Švedskoj.
 • U skladu sa relevantnim propisima i zakonima, npr. životna sredina, radna sredina itd.
 • Radimo na kontinuiranom poboljšanju efikasnosti i preciznosti.

Dostupne su različite vrste vazdušnih filtera za različita radna okruženja, zato uvek razgovarajte sa svojim Husqvarna prodavcem, jer će vam on dati stručni savet o ispravnoj zameni filtera za vaš motor.
Za neke modele motora (npr. Briggs&Stratton i Kawasaki) i da biste pronašli delove za ove motore, biće vam potrebni: model, tip i kod motora. Uvek razgovarajte sa svojim prodavcem i pročitajte uputstvo za upotrebu kako biste bili sigurni u tačne informacije.

Originalni Husqvarna rezervni delovi prodaju se samo preko ovlašćenih Husqvarna prodavaca.

Za duži radni vek motora preporučujemo upotrebu originalnih Husqvarna filtera za gorivo. Izuzetna efikasnost Husqvarna filtera za gorivo štiti motor vaše mašine od oštećenja i održava čist sistem goriva od stranih čestica pre nego što dođu do karburatora. Ako se filter začepi, ometaće protok goriva do karburatora i zahtevaće zamenu. Da biste izbegli hitne slučajeve, zamenite filter za gorivo jednom tokom svake sezone.

Prednosti na prvi pogled:

 • Visok kapacitet filtriranja.
 • Zaštita od oštećenja i habanja motora.
 • Manja potrošnja goriva.
 • Armatura od sintetičkih vlakana za dug radni vek.
 • Precizno postavljanje omogućava jednostavnu ugradnju.
 • Ekološki prihvatljiva gradnja.

Dostupne su različite vrste filtera za gorivo za različite mašine, zato uvek razgovarajte sa svojim ovlašćenim Husqvarna prodavcem, jer će vam on dati stručni savet o ispravnoj zameni filtera za vaš motor.

Za neke modele motora (npr. Briggs&Stratton i Kawasaki) i da biste pronašli delove za ove motore, biće vam potrebni: model, tip i kod motora. Uvek razgovarajte sa svojim prodavcem i pročitajte uputstvo za upotrebu kako biste bili sigurni u tačne informacije.

Originalni Husqvarna rezervni delovi prodaju se samo preko ovlašćenih Husqvarna prodavaca.

Preporučujemo da koristite originalne noževe kompanije Husqvarna. Naši premijum noževi su pravljeni od kaljenog čelika i odgovaraju kosačicama sa sedištem i kosačicama kojima upravlja rukovalac koji se kreće iza mašine.

Korišćenje običnog noža u mašini kompanije Husqvarna može da dovede do loma i neočekivanog habanja, zbog pogrešnog ugla i visine sečiva. Takođe, trava će biti izmrcvarena i nezdrava. Za prelep i zdrav travnjak uvek zamenite nož identičnim zamenskim nožem, ili nožem koji je preporučen u uputstvu za rukovaoca. Ako niste sigurni da li vam treba nov nož, odnesite nož koji trenutno koristite najbližem ovlašćenom prodavcu kompanije Husqvarna i uporedite ga sa novim.

 • Noževe dizajnira i proizvodi kopanija Husqvarna, u vrhunskoj fabrici, garantujući proizvod bezbedan za korišćenje.
 • Noževi kompanije Husqvarna su kaljeni do središta.
 • Noževi kompanije Husqvarna su osmišljeni da odgovaraju reznim platformama određenih modela, čime se garantuju optimalne radne karakteristike košenja, visina i prikupljanje pokošene trave.
 • Noževi kompanije Husqvarna su osmišljeni da poštuju ograničenja nivoa buke koje propisuju brojni zakoni.

Uvek se obratite prodavcu i pročitajte uputstva za rukovaoca da biste imali tačne informacije. Rezervni delovi kompanije Husqvarna se prodaju samo kod ovlašćenih prodavaca kompanije Husqvarna.