Husqvarna 592 XP® i 585

Nove Husqvarna lančane testere sa motorom od 90 cm3 su razvijane u odgovor na najteže zadatke profesionalaca, imajući u vidu najveću moguću prilagođenost korisnicima. Osmišljene su da teške poslove rešavaju velikim izlazom snage, dizajnom fokusiranim na korisnika i odličnom upravljivošću. Pravljene su da budu pouzdane i da traju. Ukratko, napravljene su da bi vam omogućile najbolji radni dan.

Husqvarna 592 XP® – osmišljena za bolji doživljaj pri rezanju

Snažnije – najbolji kapacitet rezanja u klasi

Husqvarna 592 XP® vam donosi najbolji kapacitet rezanja u klasi. Kapacitet rezanja je rezultat kombinacije izuzetno snažnog X-Torq® motora i kao brijač oštrog lanca C85 ili C83 X-CUT™, tako da snaga koja se dobija kao rezultat omogućava da budete bolji i brži i da poboljšate kapacitet rezanja.

(U poređenju sa najbližim takmacem u istoj klasi kubikaže motora, STIHL MS 661 C-M)

Veća efikasnost – najbolji odnos snage i mase u klasi

U poređenju sa konkurentskim modelima iste zapremine, Stihl MS 661 C-M i Stihl MS 661 MAGNUM, nova 592 XP® nudi nedostižnu kombinaciju male težine i nivoa izlazne snage, čineći vas efikasnijim. Optimizovana ravnoteža testere je rezultat optimizacije centra gravitacije i X-Tough™ Light mača, i obezbeđuje lakše upravljanje i efikasniji radni dan.

Pouzdaniji – ključna pouzdanost i lako startovanje

Husqvarna 592 XP® koristi novu tehnologiju za pokretanje, zbog koje lančana testera pouzdanije i lakše startuje. Zahvaljujući sistemu AutoTune 3.0, podešavanja motora su uvek optimizovana za maksimalne radne karakteristike u svim uslovima, tako da možete da radite bez obzira na izazove. Postupak startovanja je pojednostavljen i isti je bez obzira na uslove ili temperaturu motora, što dodatno podiže pouzdanost. Dodatno, opremljena je filterom za vazduh za teške radne uslove, sa gumenom zaptivkom i robusnim karterom koji može da primi mačeve dužine do 36".

Campaign image X-Tough Light bar

Opremljena za najbolji dan na radu

Nove testere sa motorom od 90 cm3 poboljšane su i novim X-Tough™ Light mačem i X-Tough™ mačem. X-Tough™ Light mač je lagan, ali žilav mač koji znatno poboljšava upravljivost. X-Tough™ mač od punog čelika obezbeđuje dug radni vek, olakšava prave rezove i smanjuje mogućnost zaglavljivanja. Obe testere se odlikuju sjajnim kapacitetom rezanja ako se opreme kombinacijom X-Tough™ ili X-Tough™ Light mača i kao brijač oštrim X-CUT™ lancem, čiju sposobnost da dugo ostane oštar malo ko može da dostigne.

Husqvarna 585 – tradicionalna tehnologija i moderne performanse

Još snažnija, još praktičnija

Novi asortiman kompanije Husqvarna sa motorima od 90 cm3 uključuje i izdržljivu radnu mašinu, model Husqvarna 585, koji se odlikuje odličnom kombinacijom tradicionalne tehnologije sa karburatorom sa iglom, dizajnom prilagođenom korisniku i modernim radnim karakteristikama. Testera ima sjajan kapacitet rezanja – 17% veći od modela Husqvarna 390 XP® – kao i poboljšan nivo vibracije i optimizovanu upravljivost, za bolji doživljaj pri rezanju.

Testimonial Chainsaw 585 Emily Roberts

Trajnija, prikladna za teške izazove

Husqvarna 585 je napravljena da bude izdržljivija i da obavlja svoje zadatke iz dana u dan. Robusna konstrukcija od komponenti visokog kvaliteta, lako podesiv karburator i sistem za filtriranje vazduha namenjen teškim uslovima rada olakšaće i najzahtevnije zadatke. Ova testera je osmišljena i napravljena da radi i da traje.