Dobijte najnovije informacije iz naše industrije putem Tree Talks!

Današnji svet arborikulture i šumarstva je prepun fascinantnih diskusija. A mi u kompaniji Husqvarna neprestano slušamo i učimo. Zato želimo da stvorimo prostor za interesantan i relevantan sadržaj kako bismo pomogli napretku industrije i radu profesionalaca za drveće.

U nastavku možete uživati u tri epizode o ključnim industrijskim temama kao što su urbano šumarstvo, radne prakse i bezbednost. Takođe predstavljamo naš suštinsko novi asortiman 90cc lančanih testera. Dobrodošli na Tree Talks!

Efikasnost u radu sa drvećem

Den Holidej je osnivač organizacija Climbing Arborist i Professional Arborist. Ovde se on fokusira na tehnike penjanja za postizanje veće efikasnosti kao član ekipe za rad na drveću.

Održivo urbano šumarstvo

Novoizabrani predsednik Međunarodnog društva za arborikulturu (ISA) Dana Karčer gleda u budućnost održivog urbanog šumarstva, razmišljajući o klimatskim promenama i naglašavajući važnost upravljanja urbanim šumama za one koji su uključeni u projekte šuma u zajednici.

Stvaranje načina razmišljanja o bezbednosti

Den Grouvs iz severnoameričkog Training Solutions predstavlja vodič za bezbedno korišćenje lančanih testera za tehničko rezanje drveta i obaranje. Takođe razmatra važnost kreiranja kulture bezbednosti u praksama svakodnevnog rada.

Iskusite predstavljanje novih Husqvarna 90cc lančanih testera

Snažnija. Efikasnija. Pouzdanija. Nove Husqvarna 592 XP® i 585 su dizajnirane da savladaju teške izazove širom sveta. Iskusite predstavljanje i otkrivanje naših najnovijih dodataka asortimanu lančanih testera, poslušajte diskusije stručnjaka i korisnika o njihovim koristima i pogledajte testere u akciji.