Efficient

Noggrant optimerad

Alla Husqvarnas motorsågskedjor genomgår rigorösa tester för att de ska fungera så bra som möjligt tillsammans med Husqvarnas motorsågar.
High performance

Maximal prestanda

Genom att välja en äkta Husqvarna-kedja kan du försäkra dig om att få optimal prestanda under hela motorsågens livslängd.
Sharpness that lasts

Förstklassig tillförlitlighet

Med originalkedjor från Husqvarna och rätt underhåll kan du försäkra dig om att din motorsåg fungerar säkert, pålitligt och ekonomiskt på lång sikt.

Motorsågskedjor

En motorsåg från Husqvarna utrustad med kedja från Husqvarna ger bästa tänkbara resultat. Våra kedjor har finjusterats genom forskning, testning och samarbete med proffs inom branschen. Resultatet är högpresterande kedjor med maximal effekt.

Kontrollera motorsågens smörjning

Genom att smörja motorsågen kan du se till att den fungerar som den ska och samtidigt underhålla kedjans skärpa. Du kan enkelt testa Husqvarnas automatiska smörjsystem genom att varva motorsågen över en ljus yta, till exempel stubben efter ett nyhugget träd.

Läs mer om smörjning

Working with chainsaws part 1

Spänna motorsågens kedja

En lös kedja betyder inte bara att kedjan kommer att slitas ut snabbare, utan gör även sågningen mindre effektiv. Se alltid till att kedjan är tillräckligt spänd, särskilt när du använder en ny kedja.

Så väljer du motorsågskedja

Kedjan är en direkt avgörande komponent hos en riktigt bra motorsåg. Dra nytta av vår erfarenhet och våra kunskaper och låt oss hjälpa dig att välja rätt motorsågskedja för just ditt användningsområde.

Ta reda på mer om hur du väljer motorsågskedja

Produkter

Kedjor med 1/4 tums delning (pitch)

Kedjor med 3/8 tums delning (pitch)

Kedjor med 0,325 tums delning (pitch)

Kedjor med 0,404 tums delning (pitch)

MINI-kedjor med 3/8 tums delning (pitch)

PIXEL, MINI-kedjor med 3/8 tums delning (pitch)

PIXEL, kedjor med 0,325 tums delning (pitch)