Husqvarna 592 XP® en 585

De nieuwe Husqvarna 90cc-kettingzagen zijn ontwikkeld om aan de zwaarste eisen te voldoen, op de meest gebruiksvriendelijke manier die mogelijk is, voor veeleisende boomprofessionals. Ze zijn ontworpen om zware uitdagingen aan te gaan, met een vermogen, een gebruikersgericht ontwerp en een uitstekende hanteerbaarheid. Ze zijn gebouwd om te doorstaan en voor echte betrouwbaarheid. Kortom, ze zijn gemaakt om u de allerbeste werkdag te bieden.

Husqvarna 592 XP® – Ontworpen voor een betere zaagervaring

Krachtiger - hoogste zaagcapaciteit in zijn klasse

De Husqvarna 592 XP® biedt u de hoogste zaagcapaciteit in zijn klasse. De zaagcapaciteit is het resultaat van een combinatie van de extreem krachtige X-Torq®-motor en de vlijmscherpe C85- of C83 X-CUT™-ketting. De resulterende zaagcapaciteit laat u beter en sneller zagen en zorgt voor een betere zaagervaring.

(In vergelijking met de naaste concurrent in dezelfde cilinderinhoudsklasse, STIHL MS 661 C-CM)

Efficiënter - beste vermogen-gewichtsverhouding in zijn klasse

In vergelijking met modellen van concurrenten met dezelfde cilinderinhoud, Stihl MS 661 C-CM en Stihl MS 661 MAGNUM, biedt de nieuwe 592 XP® een ongeëvenaarde combinatie van laag gewicht en een hoog vermogen, waardoor u efficiënter kunt werken. De geoptimaliseerde balans van de zaag is het resultaat van een verbeterde plaatsing van het zwaartepunt en van het X-Tough™ Light-zaagblad en maakt de zaag eenvoudiger hanteerbaar voor een efficiëntere werkdag.

Betrouwbaarder – essentiële betrouwbaarheid en eenvoudige starts

De Husqvarna 592 XP® is voorzien van een nieuwe starttechnologie die de kettingzaag betrouwbaarder maakt en de zaag eenvoudiger laat starten. Dankzij AutoTune 3.0 zijn de motorinstellingen altijd geoptimaliseerd voor maximale prestaties onder alle omstandigheden, zodat u altijd aan de slag kunt, voor welke uitdaging u ook staat. De startprocedure is vereenvoudigd en vergt slechts één startpoging, ongeacht de omstandigheden of de temperatuur van de motor, wat de betrouwbaarheid nog verder verbetert. Bovendien is de machine uitgerust met een luchtfilter voor zwaar gebruik met een rubberen afdichting en een robuust krukashuis dat geschikt is voor zaagbladen tot 36".

Campaign image X-Tough Light bar

Uitgerust voor de allerbeste werkdag

De nieuwe 90cc-zagen bieden het voordeel van onze nieuwe X-Tough™ Light- en X-Tough™-zaagbladen. Het X-Tough™ Light-zaagblad is een robuust blad met een lager gewicht, waarmee de wendbaarheid aanzienlijk wordt verbeterd. Het X-Tough™-zaagblad wordt gemaakt van massief staal en biedt een lange levensduur. Het maakt rechte zaagsneden mogelijk, terwijl beknellingen worden beperkt. In combinatie met het X-Tough™- of het X-Tough™ Light-zaagblad en een messcherpe X-CUT™-ketting bieden beide zagen een indrukwekkende zaagcapaciteit, waarbij de scherpteduur van de ketting moeilijk te evenaren is.

Husqvarna 585 – traditionele technologie met moderne prestaties

Krachtiger en gebruiksvriendelijker

De nieuwe 90cc-serie van Husqvarna omvat ook de nieuwe Husqvarna 585, een duurzaam werkpaard dat wordt gekenmerkt door een uitstekende mix van traditionele technologie met een naaldcarburateur, een gebruikersgericht ontwerp en moderne prestaties. De zaag biedt een uitstekende zaagcapaciteit die 17% hoger ligt dan die van de Husqvarna 390 XP®, evenals verlaagde trillingsniveaus en geoptimaliseerde hanteerbaarheid voor een betere zaagervaring.

Testimonial Chainsaw 585 Emily Roberts

Duurzamer - geschikt voor uitdagend zwaar gebruik

De Husqvarna 585 is gebouwd voor duurzaamheid en om dag in, dag uit te presteren. Het robuuste ontwerp met hoogwaardige componenten, de eenvoudig af te stellen carburateur en het luchtfiltersysteem voor zwaar gebruik maken het eenvoudig om de meest veeleisende taken uit te voeren. Dit is een zaag die is ontwikkeld om te presteren en gebouwd is voor een lange levensduur.