Chainsaw 550 XP 545 Mark II - Action image
Sneller zagen
De nieuwe Mark II-generatie van de 550 XP® levert vermogen en prestaties die de verwachtingen overtreffen. De 550 XP® Mark II biedt in vergelijking met de naaste concurrent een hogere* zaagcapaciteit. Dit resulteert in een aanzienlijk verbeterde algemene efficiëntie. Hierdoor kunt u meer zagen in minder tijd. * Tests uitgevoerd door Husqvarna in 2018, in een gecontroleerde omgeving, van een gebruiksklare Husqvarna 550 XP® Mark II, in vergelijking met een gebruiksklare Stihl MS 261 C-M.
Meer informatie
Forest and Chainsaw 550 XP Mark II
Langer zagen
De Mark II 50cc-zagen zijn gebouwd op uithoudingsvermogen, ongeacht de omstandigheden. Het nieuwe professionele luchtfilter, de aanzienlijk verbeterde Air Injection™-technologie en een nieuwe versie van AutoTune™ zorgen voor betrouwbare beschikbaarheid.
Chainsaw 550 XP 545 Mark II - Action image
Beter zagen
Bij Husqvarna zit het op de gebruiker afgestemde ontwerp in ons bedrijfs-DNA. Voor de nieuwe 545 Mark II en 550 XP® Mark II is dit bewezen door een uiterst goed uitgebalanceerde zaagbehuizing met lage gyroscopische krachten die de allerbeste wendbaarheid en hantering biedt.

Geïnspireerd door de toekomst, gedreven door het verleden

De nieuwe 550 XP® Mark II en 545 Mark II zijn kettingzagen die bij u passen, verbeterd op alle fronten. Dit betekent een uitstekende zaagcapaciteit met acceleratie en koppel dat in elke omgeving goed presteert. Hier hebben wij comfort, controle en wendbaarheid aan toegevoegd - allemaal in een betrouwbaar en duurzaam pakket met eenvoudig starten, dat blijft doorgaan zolang het nodig is.

De zaag is geoptimaliseerd voor vellen, snoeien, verwijderen en het maken van dwarssnedes. Hij is een verlengstuk van uzelf en past perfect bij uw vaardigheid en ervaring. Professionele bosbouwprestaties, afgestemd op u en uw behoeften. Een nieuwe manier voor de perfecte snede, voor een nieuwe generatie kettingzagen.

550 XP 545 Mark II - Action image

Zaagcapaciteit die een verschil maakt

Vermogen en snelheid. En dankzij het vermogen wordt de klus sneller dan ooit geklaard. De Husqvarna 550 XP® Mark II en 545 Mark II bieden u nieuwe, ongeëvenaarde niveaus van zaagcapaciteit, het allerbeste in dit formaat. De optimale combinatie van hoog vermogen en hoge kettingsnelheid wordt versterkt door de SP33G X-CUT™-ketting en het duurzame X-FORCE™-zaagblad.

Voor de 550 XP® Mark II resulteert dit in een indrukwekkende zaagcapaciteit, aanzienlijk meer dan de naaste concurrent*.

Chainsaw 550 XP 545 Mark II - Action image

Gebouwd om te weerstaan, ontworpen om te doorstaan

De nieuwe Husqvarna 550 XP® Mark II en 545 Mark II zijn ontworpen voor maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid, ongeacht de omstandigheden. Er is extra aandacht besteed aan het koelen van de motor via een geoptimaliseerde luchtstroom en extra aandacht voor elk detail. De temperatuur van de carburateur wordt beschermd door een extra sterk hitteschild dat de totale koelcapaciteit ondersteunt en het starten eenvoudiger maakt onder warme omstandigheden of wanneer u de motor intensief hebt gebruikt.

Chainsaw 550 XP 545 Mark II - Action image

Wendbaarheid - Deel van het Husqvarna-DNA

Bij Husqvarna hebben wij ons tijdens het grootste gedeelte van de afgelopen 60 jaar gericht op comfort en het op de gebruiker afgestemde ontwerp. Dat zit in ons DNA. Daarom zijn de nieuwe Husqvarna 550 XP® Mark II en 545 Mark II zorgvuldig ontworpen met eenvoudige hanteerbaarheid, minimale gyrokrachten en zo weinig mogelijk weerstand wanneer u de kettingzaag beweegt tijdens het snoeien.

Het draait in feite allemaal om het slimme ontwerp. Van het principe van de buitenkoppeling, de grootte van het vliegwiel. En de plaatsing, de grootte en de hoek van de handgrepen.

Chainsaw 545 Mark II

De perfecte combinatie voor de perfecte klus

Verschillende klussen vragen om verschillende gereedschappen. En verschillende zaagklussen vragen om verschillende vermogens, acceleratie en flexibiliteit. Door de nieuwe 545 Mark II en de 550 XP® Mark II te combineren, komt u aardig in de buurt van het gewenste resultaat.

De 545 Mark II is de perfecte keuze voor allround bosmaaien en werkzaamheden op de grond. Dankzij de optimale combinatie van zaagcapaciteit en wendbaarheid is hij een uitstekende keuze voor professionele parttime gebruikers.

Chainsaw 550 XP 545 Mark II - Action image

Husqvarna zet zich in voor uw succes – 2 jaar garantie

Als u een Husqvarna-kettingzaag koopt, kunt u genieten van vermogen, prestaties en kwaliteit, gebaseerd op 60 jaar kennisleiderschap en innovatie. Onze lange ervaring, expertise en ons vertrouwen in de prestaties van onze producten wordt gewaarborgd door onze uitgebreide garantie van 2 jaar.

Symbol Campaign 60 years of chainsaws crop

60 jaar zaagervaring en -expertise

Bij Husqvarna kennen we kettingzagen. En dat mag ook wel. Wij leveren tenslotte al sinds 1959 enkele van ‘s werelds beste machines. Dus wij zijn natuurlijk ook bekend met de uitdagingen die het gebruik ervan met zich meebrengt. Onze slimme oplossingen en innovaties zoals de Air Injection™-technologie, de krachtige AutoTune™-software en de X-Torq®-motortechnologie hebben de geavanceerde prestaties van onze kettingzagen verbeterd, het uitgangsvermogen geoptimaliseerd en zelfs bespaard op uw brandstofverbruik van onze machines.