Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit onze branche met Tree Talks!

De wereld van de boomteelt en bosbouw is vandaag de dag volop actief, met fascinerende discussies. En bij Husqvarna luisteren en leren we voortdurend. Daarom willen we een gemeenschappelijke ruimte bieden voor interessante en relevante content om de branche en het werk van boomprofessionals te verbeteren.

Hieronder kunt u drie afleveringen bekijken over belangrijke onderwerpen uit de branche, zoals stedelijke bosbouw, werkpraktijken en veiligheid. We introduceren ook onze nieuwe serie 90cc-kettingzagen. Welkom bij Tree Talks!

Efficiënt werken met bomen

Dan Holliday is professioneel boomverzorger en oprichter van Climbing Arborist. Als teamlid van de boomverzorgingsdienst richt hij zich hier op klimtechnieken voor meer efficiëntie.

Duurzame stedelijke bosbouw

Dana Karcher, verkozen voorzitter van ISA, werpt een blik op de toekomst van duurzame stedelijke bosbouw, denkt na over klimaatverandering en benadrukt het belang van het beheer van stadsbossen voor degenen die betrokken zijn bij bosprojecten voor de gemeenschap.

Veiligheidsmentaliteit opbouwen

Dan Groves van North American Training Solutions presenteert een gids over veilig werken met kettingzagen bij het technisch zagen en vellen van bomen. Hij onderzoekt ook het belang van het creëren van een cultuur van veiligheid in de dagelijkse werkpraktijken.

Maak kennis met de nieuwe Husqvarna 90cc-kettingzagen

Krachtiger. Efficiënter. En betrouwbaarder. De nieuwe 592 XP en 585 van Husqvarna zijn ontworpen voor uitdagend zwaar werk over de hele wereld. Bekijk de introductie en maak kennis met de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment kettingzagen, luister naar experts en gebruikers die de voordelen ervan bespreken en zie ze in actie.