1/9

Husqvarna Aspire™ PE5 - med batteri och laddare

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elektrisk grensåg med teleskopisk stång och smart förvaring

Kompakt handhållen batterisåg för användning med eller utan teleskopisk stång. Stången monteras enkelt och kan justeras upp till 1,7 m, vilket gör det lättare att nå högre grenar. Denna beskärningssåg är utvecklad av våra beprövade motorsågsexperter och är robust nog att enkelt kapa 75 mm tjock grenar. Utbyte av svärd och kedja sker enkelt utan verktyg. Sågen har ett mjukt handtag som ger att fast grepp och minimerar risken för olyckor samt automatisk avstängning om den lämnas utan uppsikt. Förvaras enkelt med den medföljande kroken och är en del av 18V POWER FOR ALL-batterisystemet.

Husqvarna Aspire™ batteridrivna verktyg har utvecklats med begränsat utrymme i åtanke. Det är därför varje produkt kommer med en skräddarsydd förvaringskrok som kan monteras direkt på väggen eller användas tillsammans med Husqvarna Aspire™ förvarings-system. Denna verktygsförvaring kan utökas så att alla Aspire™ trädgårdsredskap kan hänga tillsammans.

Denna produkt är en del av POWER FOR ALL ALLIANCE och är kompatibel med många andra batterier och laddare från andra tillverkare och varumärken inom alliansen. Det betyder att du bara behöver köpa ett batteri till alla dina hem- och trädgårdsprodukter.

Produktinformation

Jämför specifikationer och funktioner med liknande produkter från Husqvarna.
Jämför

Aspire™ PE5 - med batteri (18-B72) och laddare

Art.nr: 970 62 14‑05

Produktdata
Aspire™ PE5 - med batteri (18-B72) och laddare
Art.nr: 970 62 14‑05
EAN7333377075962