Tjänster och lösningar

Vi på Husqvarna tycker att det är viktigt att du är nöjd med våra produkter och tillbehör. Vi erbjuder en rad tjänster som underlättar för dig och gör att du jobbar effektivare. Vi hjälper dig gärna att hitta professionella lösningar som passar dina behov.

Husqvarna Fleet Services

Husqvarna Fleet Services

Husqvarna Fleet Services är ett speciellt molnbaserat system som gör att du som utför markarbete kan jobba säkrare och mer produktivt. Utrusta maskinerna med sensorer och samla in information och få överblick över maskinparken.

Återförsäljare av Husqvarna

Husqvarna säljs bara av kvalificerade och auktoriserade återförsäljare. Därför vet vi att du alltid får experthjälp – när du köper en ny produkt och när du behöver reparation eller service på en du redan har.

Finansieringslösningar

Vårt mål är att du ska ha tillgång till den utrustning du behöver och kunna finansiera den på ett sätt som är möjligt för dig. För att det ska bli verklighet ingår finansiering som en integrerad del i vår produkt- och tjänsteportfölj.

Chainsaw vibration test

Vibrationsberäkning

Se till att du håller dig inom rekommenderade vibrationsnivåer när du använder handhållna maskiner. Du kan beräkna vilken vibrationsnivå du utsätts för baserat på produkt och antal användningstimmar.

Policy rörande överlämning

Ingen montering, inga komplicerade instruktioner, inga problem. När du köper en produkt från Husqvarna vet du att du får en förstklassig upplevelse. 

Service station

Garantipolicy

Husqvarna erbjuder upp till 24 månaders begränsad garanti på maskinprodukter och tillbehör. Du kan läsa mer om villkoren för garantin här.

HITTA DIN SERVICEVERKSTAD

Våra experter är redo att besvara alla era frågor. Ta reda på mer om våra tjänster hos din lokala serviceverkstad.
Du kan behöva acceptera att webbläsaren ska använda din aktuella plats
Återställ filter
Hitta återförsäljare genom att söka ovan eller zooma in på kartan.