Tuingereedschap wordt vervangen door apps voor tuinieren

Nu studenten tegenwoordig robots ontwikkelen met een AI-systeem voor het produceren van voedsel voor astronauten op Mars, lijken de technologische ontwikkelingen op aarde in vergelijking niet meer zo angstaanjagend. Die grote stap van binnen naar buiten de comfortzone lijkt altijd groter dan het is. Maar zodra u die stap eenmaal hebt gezet, is het glashelder hoe groener het gras aan de andere kant eigenlijk is.

Vergeet harken, duwmaaiers, handmatige sprinklers en pijnlijke lichaamsdelen. De tuinen van morgen zijn geautomatiseerd, geregeld door apps en spraakgestuurde apparaten en zijn afgestemd op uw voorkeuren en standaarden.

Combineer verschillende tuinsystemen
Het integreren van uw passie voor tuinieren met moderne technologie wordt de komende jaren een trend. Het is de perfecte combinatie van een gezonde tuin zonder urenlang hard en vermoeiend werk. Besteed in plaats daarvan tijd aan dingen u leuk vindt, door diverse tuinsystemen te combineren en deze te programmeren al naargelang de behoeften van uw tuin. Waarom zou u een irrigatiesysteem, een robotmaaier en de virtuele assistent Alexa niet combineren, zodat u via één app de volledige controle hebt? Of een tuinkabouter met een 360 graden draaibare camera in uw tuin plaatsen?

Bent u zo iemand die graag zou willen dat een dag 28 uur heeft? U bent niet de enige. Daarom wordt geavanceerde technologie om ons leven eenvoudiger te maken met open armen ontvangen – in onze huizen en in onze tuinen. Neem eens een kijkje aan de groenere kant.

Houd uw tuin in de gaten via uw telefoon
Beheer uw tuin via uw telefoon door Husqvarna Automower X-line, Gardena smart system en Amazon Alexa of Google Home te combineren. De app biedt alle slimme functies en instellingen, zodat u volledige controle hebt over uw tuin.

Husqvarna Connect
Automower X-line Mobile connection