Wij hebben robotmaaiers tot een slimmere keuze dan ooit gemaakt

De Husqvarna Automower® is verbonden met Amazon Alexa of Google Home en wordt een vanzelfsprekend onderdeel van uw ochtendroutine, de naschoolse activiteiten van uw kinderen, uw barbecuevoorbereidingen en vele andere dagelijkse schema's. Wilt u dat uw tuin net zo slim is als de rest van uw huis? Zeg gewoon wanneer.

IFTTT Automower Connect In-app

Smart Connections beschikbaar in Automower® Connect

Smart Connections van IFTTT zijn nu beschikbaar in uw app, Automower® Connect. Parkeer de Automower® als de weersverwachting regen of vorst voorspelt, of laat uw robotmaaier voor u parkeren door uw Google Agenda-gebeurtenissen.

Zoek de aansluitingen via het tabblad Smart Home in het hoofdmenu van Automower® Connect.

Amazon Alexa, Automower 435X AWD

Automower® is nu bevriend met Google Home en Amazon Alexa

Alle Husqvarna Automower® X-Line-modellen kunnen worden aangesloten op uw Amazon Alexa- of Google Home-apparaat. Hierdoor is uw robotmaaier een natuurlijk en volledig geïntegreerd onderdeel van uw huisautomatiseringssysteem. Standaard Automower®-modellen kunnen ook deel uitmaken van uw Smart Home wanneer ze zijn uitgerust met Automower® Connect.

Smart Home integration Automower

Spraakbesturing Automower® – aan de slag

U kunt de Husqvarna Automower® eenvoudig koppelen aan uw Alexa- of Google Home-account. Alles wat u nodig hebt, is de app Automower® Connect en een wifi-netwerk. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we hier stapsgewijze handleidingen gemaakt:

IFTTT Automower Connect In-app

IFTTT en Automower® - de volgende slimme zet

Integreer Automower® nog meer in uw slimme huis door hem in IFTTT-applets te gebruiken. Misschien wilt u de machine parkeren wanneer uw kinderen van school thuiskomen of wanneer de weersverwachting zware regenval aangeeft? Of perfect synchroniseren met het weer? IFTTT ("If This, Then That") is gratis en eenvoudig te gebruiken.

Beschikbaar voor iOS- en Android-gebruikers, werkt met Husqvarna Automower® X-line-modellen en modellen uitgerust met een Automower®`- Connect-set.

Amazon Alexa, Automower 435X AWD

Nieuwe mogelijkheden ontsluiten

Klaar om uw huis net zo slim te maken als uzelf? Als optimaal wilt profiteren van Automower®-gegevens en een digitale verbinding, kunt u de open API van Automower Connect gebruiken. Uw eigen codes maken voor onderhoudsherinneringen, weersaanpassing of misschien een wedstrijd? Opmerking: Hiervoor hebt u een beetje ervaring met het programmeren van software nodig.

Mobile phone with Smart home apps grass background

Neem de volledige controle over uw tuin

De Husqvarna Automower® X-Line-serie heeft ingebouwde connectiviteit, waarmee u uw robotmaaier overal in real-time kunt volgen via uw smartphone. De X-Line-serie kan ook worden geïntegreerd met het Gardena-bewateringssysteem waarmee u alles onder controle hebt. Welkom in de tuin van de toekomst.

Veelgestelde vragen: Husqvarna Automower® en integratie met Smart Home

Momenteel zijn de X-line-modellen en de modellen met een Automower® Connect Kit van Husqvarna Automower® de enige producten die u kunt koppelen aan Google Home of Amazon Alexa.

Nee, op dit moment niet.