Echte klanten, echte recensies, geen spijt

We weten dat kwaliteit zich in de loop van de tijd bewijst. Gelukkig kunnen onze 3,5 miljoen klanten profiteren van meer dan drie decennia ervaring en expertise in het perfectioneren van gazons, aangezien wij de uitvinders zijn van robotmaaiers. Onze klanten ervaren niet alleen geluk, maar zijn ook zeer tevreden. Lees verder en ontdek waarom onze klanten van mening zijn dat de Automower® van Husqvarna de beste robotmaaier is.
Automower Aspire R4 on lawn
Klein maar krachtig
Automower® Aspire™ R4 is misschien wel de kleinste in het assortiment, maar desondanks een krachtige robotmaaier. Hij levert uitstekende maaiprestaties, is supereenvoudig te bedienen en is zo goed in wat hij doet, dat u bijna vergeet dat hij er is.
Automower® Aspire™ R4
Aspire Automower R4 on hook
Zelfvoorzienend, kan zelf weer terug naar het dock
Reena Simon 'Hygge For Home', Home & Lifestyle Content Creator: "We hadden tot nu toe nog nooit een tuin gehad om te onderhouden of voor te zorgen en @husqvarna’s nieuwe Aspire™-serie kon niet op een beter moment zijn gekomen.".
Automower® Aspire™ R4
Husqvarna UK: Rory Reid Automower Still
Baanbrekend
Rory Reid, Motor & Technologie TV-presentator: "Ik gebruik nu al een tijdje twee van deze en kan met zekerheid zeggen dat ze absoluut fenomenaal zijn.".
Automower® 450X
Get it right

Hebt u genoeg van producten die te veel beloven en te weinig leveren?

Met zoveel glanzende gadgets om uit te kiezen kan het nemen van de juiste beslissing een emotionele achtbaan zijn. Wanneer u voor Husqvarna kiest, kiest u voor een betrouwbaar en gevestigd merk. Een merk met zeer positieve recensies en technologie waarop je kunt vertrouwen. U kiest een robotmaaier waarop u kunt vertrouwen. Wanneer u voor Husqvarna kiest, kiest u voor geluk zonder spijt. Dat is nou het gevoel dat u het goed hebt gedaan.