Automower 305 and Google home
Instructies's & handleidingen

Een Automower®-robotmaaier toevoegen aan Google Home

Wanneer de Automower®-robotmaaier is gekoppeld met Google Home wordt deze een vanzelfsprekend onderdeel van uw ochtendroutine, de naschoolse activiteiten van uw kinderen, uw barbecuevoorbereidingen en vele andere dagelijkse afspraken.

Wat hebt u nodig?

Een Husqvarna Automower® X-line-model* of een Automower® Connect-set.

Alle Husqvarna Automower® X-line-modellen* kunnen worden aangestuurd met Google Assistent. Hierdoor is uw robotmaaier een natuurlijk en volledig geïntegreerd onderdeel van uw huisautomatiseringssysteem. Standaard Automower®-modellen kunnen ook deel uitmaken van uw Smart Home wanneer ze zijn uitgerust met een Automower® Connect-set.

Stap voor stap

Als u de Automower®-robotmaaier wilt aansturen met Google Assistent moet u hem eerst als apparaat toevoegen aan uw Google Home-app.

  1. Controleer of Google Home correct is ingesteld.
  2. Tik in de Google Home-app op het plusteken (+).
  3. Selecteer Apparaat instellen.
  4. Selecteer Werkt met Google en zoek dan Husqvarna Automower® in de lijst met beschikbare services.
  5. Als de Automower® Connect-app is geïnstalleerd en u bent ingelogd op de app op uw apparaat, selecteert u Autoriseren om Google toegang te geven tot uw Automower® Connect-account. Bent u nog niet ingelogd, dat wordt u eerst gevraagd in te loggen op uw Automower® Connect-account.

Na het inloggen zijn alle maaiers in uw Automower® Connect-account onderdeel van uw Google Home-apparaten en kunnen ze worden aangestuurd met Google Assistent.

Informatie over welke spraakopdrachten u kunt gebruiken, leest u in Zo stuurt u uw Automower®-robotmaaier aan met Google Assistent.

*Wilt u een Automower® 330X-model toevoegen, dan moet u eerst een Automower® Connect-set installeren.