Automower 305 and Google home
  1. Aanbevolen producten
  2. Veelgestelde vragen
Instructies's & handleidingen

Een Automower®-robotmaaier toevoegen aan Google Home

Een Automower®-robotmaaier die is verbonden met Google Home, gaat als vanzelfsprekend deel uitmaken van uw ochtendroutine, de naschoolse activiteiten van uw kinderen, uw barbecuevoorbereidingen en vele andere dagelijkse bezigheden.

Wat hebt u nodig?

Alle Husqvarna Automower®-modellen met wifi-connectiviteit of mobiele connectiviteit kunnen worden bediend door Google Assistant. Hierdoor is uw robotmaaier een natuurlijk en volledig geïntegreerd onderdeel van uw huisautomatiseringssysteem. Andere Automower®-modellen kunnen ook deel uitmaken van uw Smart Home wanneer ze zijn uitgerust met een Automower® Connect-set.

Stap voor stap

Om uw Automower®-robotmaaier via de Google Assistent te kunnen besturen, moet u de maaier ten eerste als apparaat toevoegen aan uw Google Home-app.

  1. Controleer of Google Home correct is ingesteld.
  2. Tik in de Google Home-app op het plusteken (+).
  3. Selecteer Apparaat instellen.
  4. Selecteer Werkt met Google en zoek vervolgens Husqvarna Automower® in de lijst met beschikbare services.
  5. Als de Automower® Connect-app is geïnstalleerd en u bent ingelogd op de app op uw apparaat, selecteert u Autoriseren om Google toegang te geven tot uw Automower® Connect-account. Als u nog niet bent ingelogd, wordt u gevraagd om in te loggen bij uw Automower® Connect-account.

Na het inloggen zijn alle maaiers in uw Automower® Connect-account onderdeel van uw Google Home-apparaten en kunnen ze worden aangestuurd met Google Assistent.

Informatie over welke spraakopdrachten u kunt gebruiken, leest u in Zo stuurt u uw Automower®-robotmaaier aan met Google Assistent.

Veelgestelde vragen: Husqvarna Automower® en Smart Home Integration

Husqvarna Automower®-modellen met mobiele connectiviteit of wifi-connectiviteit of modellen die zijn uitgerust met de Automower® Connect-kit kunnen verbinding maken met Google Home of Amazon Alexa.

Op dit moment kunt u uw Automower® robotmaaier bedienen met Google Assistant en Amazon Alexa, maar niet met Siri.