1/10
Robotmaaiers

HUSQVARNA AUTOMOWER® 435X AWD

 
 
 
3.500 m²
Oppervlaktecapaciteit
70 %
Maximaal niveauverschil in werkgebied
Automower® Connect
App gestuurd
 
 
 
 
 
 
 
 
Wat is er inbegrepen
HUSQVARNA AUTOMOWER® 435X AWD - 967 85 33‑12

Inclusief

 • Laad station
  Ja
 • Reserve messen
  6 stuks
 • Voedingseenheid
  Ja
 • Laagspanningskabel
  10 m

Exclusief

 • Wielborstels
 • Begrenzingsdraad in lus
 • Krammen

Robotmaaier met vierwielaandrijving die geschikt is voor steile gazons tot 3500 m²

De Husqvarna Automower® 435X AWD is een robotmaaier met uitstekende prestaties op hellingen en is geschikt voor ruw terrein en gazons tot 3500 m². De vierwielaandrijving is geschikt voor hellingen tot 70% en de gelede behuizing zorgt voor een uitstekende wendbaarheid en tractie op veeleisende terreinen en in smalle doorgangen. Met de ingebouwde GPS kan de maaier een virtuele kaart van het gazon maken. Hierdoor wordt Automower® Zone Control mogelijk gemaakt, die u eenvoudig kunt beheren via uw mobiele telefoon en de Automower® Connect-app om werkgebieden met verschillende instellingen en tijdelijke te vermijden zones te maken.

Kenmerken
Specificaties
Vergelijk specificaties en functies met vergelijkbare Husqvarna-producten.
Vergelijk

DE, AT, SI, FR, BE, NL

Art. nr.: 967 85 33‑12

Capaciteit
DE, AT, SI, FR, BE, NL
Art. nr.: 967 85 33‑12
Oppervlaktecapaciteit3.500 m²
Soort grensWire
Max. helling binnen de begrenzingsdraad50 %
Maximaal niveauverschil in werkgebied70 %
Max actieve tijd24 h
Volgt begrenzingsdraad3
LaadsysteemAutomatisch
Totale afmetingen
Gewicht17,6 kg
Product afmetingen, LxBxH Length93 cm
Product afmetingen, LxBxH Width55 cm
Product afmetingen, LxBxH Height29 cm
Productgegevens
KleurcoderingGrijs
Geluidsniveau waargenomen60 dB(A)
Beschermingsindex (IP-code)IPX4
Type accuLi-Ion
Accu capaciteit8 Ah
Laadstroom7 A
Maaitijd met een opgeladen accu145 min
Laadtijd45 min
Gemiddeld energieverbruik per maand bij maximaal gebruik24 kWh
Maaisysteem
Maaisysteem3 draaiende maaimesjes
Maaihoogte, min-max max70 mm
Maaihoogte, min-max min30 mm
Maaibreedte22 cm
Instelling maaihoogteElectric
Skid plateJa
Dubbele snijrichtingJa
Controle
ToestenbordJogwheel, display and status LED:s/App
InformatiepaneelColor Display TFT 2,8” QVGA
Draadloze connectieBluetooth®, Cellular
App gestuurdAutomower® Connect
Smart Home-integratieJa
Firmware UpdateFOTA
Veiligheid
GPS Diefstal volgsysteemYes
GeoFenceJa
PIN codeJa
AlarmJa
TilsensorenJa
LiftsensorenJa
Object detectionUltrasoon sensor
Onderhoud
Ondersteuning eigenaar
Handleidingen, handboeken, reserveonderdelen, gidsen en gerelateerde informatie voor Automower® 435X AWD vindt u in de productondersteuning.
Productondersteuning voor Automower® 435X AWD

Veelgestelde vragen

Integendeel. Automower® is klein genoeg om de welvingen van een ongelijkmatig gazon te volgen. De maaier “scalpeert” de hogere delen in het gazon niet, zoals veel grotere maaiers wel doen. Dankzij de grote wielen is Automower® ook zeer geschikt voor oneffen oppervlakken. Daarbij vormen ook hellingen tot 70% (35°) geen probleem. Alleen in kleine diepe gaten kan Automower® vastlopen.

Ja, Automower® heeft geen probleem met nauwe doorgangen tot 60 cm breedte, afhankelijk van het model.

Helemaal niet. U zult verbaasd opkijken hoe snel u uw Automower® vergeten bent. U merkt nauwelijks iets terwijl de maaier door de tuin rijdt en het gazon snel, stil en efficiënt maait.

Het geluidsniveau van Automower® is zeer laag, rond 60 dB, wat overeenkomt met het geluidsniveau van een gesprek op zachte toon. Vergelijk dat eens met het geluidsniveau van gewone gazonmaaiers op benzine of zitmaaiers, die tussen 95 en 100 dB(A) genereren.

U kunt Automower® rustig in de tuin laten werken, zonder dat hij u of uw buren stoort.

Automower® is goed voor uw gazon en onze planeet.

Omdat Automower® op accu's werkt, genereert deze geen directe emissies zoals conventionele benzinemaaiers dat wel doen. Bovendien is het werkelijke energieverbruik zeer laag (minder dan een traditionele gloeilamp van 60 W). Daarnaast zijn de maaiers zeer stil en veroorzaken ze geen geluidsoverlast. Het geluidsniveau is slechts ongeveer 60 dB, wat overeenkomt met een normaal gesprek. Dit betekent dat u uw robotmaaier kunt laten werken terwijl u een tuinfeest geeft, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over storende geluiden of uitlaatgassen.

En bovendien: omdat Automower® continu slechts korte stukjes van het gras maait, is het maaisel klein genoeg om als natuurlijke bemesting te worden gerecycled. Het resultaat is een groener, voller en gezonder gazon, dat minder behoefte heeft aan kunstmest.

U kunt de installatie gemakkelijk zelf uitvoeren. Volg simpelweg de instructies in de bedieningshandleiding of in onze stapsgewijze handleiding. Dit duur ongeveer 2-5 uur, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het gazon. De verkoper of het servicepunt bieden mogelijk ook een installatieservice, hoewel deze niet is inbegrepen in de adviesprijs.

Nee. U zet de draad gewoon op de grond vast met behulp van de meegeleverde krammen en na enkele weken verdwijnt de draad vanzelf in het gras. Een goede tip is het gras langs de omtrek zo kort mogelijk te maaien om de draad zo dicht mogelijk bij de grond te krijgen. Als u echter de draad vanaf het begin liever in de grond wilt ingraven, is dat geen probleem. U kunt daarbij het beste een diepte van 3 - 10 cm aanhouden.

Voor een perfect maairesultaat is het van belang om de messen regelmatig te vervangen. Neem nu en dan, afhankelijk van de grootte van uw gazon, een paar minuten de tijd om het gras van de wielen en de behuizing te verwijderen. Husqvarna biedt een reeks Automower ®-accessoires voor het onderhoud van uw maaier.