Chainsaw 562 XP

Husqvarna snaga za bolji učinak

Bilo da obarate stabla, spremate drva za ogrev ili krčite veliki prostor, Husqvarna ima benzinsku motornu testeru koja će obaviti posao brzo, bezbedno i lako. Naš asortiman sadrži modele za svaku priliku – od testera za vaše dvorište do najboljih profesionalnih modela na tržištu, osmišljenih za najzahtevnije poslove.

Chainsaw 460 Rancher

Osmišljene da budu višenamenske

Naš asortiman benzinskih motornih testera je osmišljen da bude svestran i višenamenski. Svaka motorna testera sadrži napredne tehnološke funkcije zbog kojih su idealne za sve vrste poslova, od orezivanja po bašti do profesionalnih arborističkih i šumarskih radova. Husqvarna benzinske motorne testere imaju snagu i svestranost za svaki izazov.

Chainsaw 560 XP

Snaga i učinak – bez kompromisa

Naše motorne testere su poznate zbog svoje snage, ali to ne znači da prave kompromis po pitanju efikasnosti. Robusni X-Torq® motori znače da svi modeli – od malih do velikih, profesionalnih benzinskih motornih testera – imaju vrhunske radne karakteristike uz izuzetno malu potrošnju goriva. Sada možete da radite duže.

Chainsaw logger - Canada

Jedinstveni dizajn za pristupačnost i jednostavnost upotrebe

Prošlo je vreme kad su benzinske motorne testere bile teške za rukovanje i vibrirale kao struna. Dodali smo brojne funkcije da bismo obezbedili pristupačnost i jednostavnost upotrebe. Na primer, Husqvarna tehnologija LowVib® smanjuje vibracije u ručkama, dok sistem SmartStart® znači da nema opasnosti od presisavanja tokom pokretanja i zaustavljanja motora. Uz sve te karakteristike dobijate benzinske motorne testere koje je zadovoljstvo koristiti – za svaki posao i po svakom vremenu.