Husqvarna 592 XP® i 585

Nove Husqvarna testere sa motorom od 90 kubika su razvijene kao odgovor na najteže zadatke profesionalaca. Osmišljene su da teške poslove rešavaju velikom snagom, dizajnom fokusiranim na korisnika i odličnom upravljivošću. Pravljene su da budu pouzdane i da traju. Ukratko, napravljene su da bi vam omogućile najbolji radni dan.

Husqvarna 592 XP® – Za bolji doživljaj pri sečenju

Snaga - najbolji kapacitet sečenja u klasi

Husqvarna 592 XP® vam donosi najbolji kapacitet sečenja u klasi. Kapacitet sečenja je rezultat kombinacije izuzetno snažnog X-Torq® motora i oštrog lanca C85 ili C83 X-CUT™, tako da snaga koja se dobija omogućava da budete bolji, brži i da poboljšate kapacitet sečenja.

(U poređenju sa najbližim konkurentom u istoj klasi kubikaže motora, STIHL MS 661 C-M)

Veća efikasnost – najbolji odnos snage i težine u klasi

U poređenju sa konkurentskim modelima iste zapremine, Stihl MS 661 C-M i Stihl MS 661 MAGNUM, nova 592 XP® nudi nedostižnu kombinaciju male težine i nivoa izlazne snage, čineći vas efikasnijim. Optimizovana ravnoteža testere je rezultat optimizacije centra gravitacije i X-Tough™ Light vodilice, a obezbeđuje lakše upravljanje i efikasniji radni dan.

Pouzdanost – ključna sigurnost i lako startovanje

Husqvarna 592 XP® koristi novu tehnologiju za pokretanje, zbog koje testera pouzdanije i lakše startuje. Zahvaljujući sistemu AutoTune 3.0, podešavanja motora su uvek optimizovana za maksimalne radne karakteristike u svim uslovima, tako da možete da radite bez obzira na izazove. Postupak startovanja je pojednostavljen i isti je bez obzira na uslove ili temperaturu motora, što dodatno podiže pouzdanost. 

Campaign image X-Tough Light bar

Opremljena za uspešan radni dan

Nove testere sa motorom od 90 kubika poboljšane su i novom X-Tough™ Light i X-Tough™ vodilicom. X-Tough™ Light vodilica je lagana, ali snažna i znatno poboljšava upravljivost. X-Tough™ model od punog čelika obezbeđuje dug radni vek, olakšava prave rezove i smanjuje mogućnost zaglavljivanja. Obe testere odlikuje sjajan kapacitet sečenja ako se opreme kombinacijom X-Tough™ ili X-Tough™ Light vodilice i oštrim X-CUT™ lancem, čiju sposobnost da dugo ostane oštar malo ko može da dostigne.

Husqvarna 585 – tradicionalna tehnologija i moderne performanse

Još snažnija, još praktičnija

Novi asortiman kompanije Husqvarna sa motorima od 90 kubika uključuje i izdržljivu radnu mašinu, model Husqvarna 585, koji odlikuje odlična kombinacija tradicionalne tehnologije sa karburatorom sa iglom, dizajnom prilagođenom korisniku i modernim radnim karakteristikama. Testera ima sjajan kapacitet sečenja – 17% veći od modela Husqvarna 390 XP® – kao i poboljšan nivo vibracije i optimizovanu upravljivost, za bolji doživljaj pri sečenju.

Testimonial Chainsaw 585 Emily Roberts

Izdržljivija, prikladna za teške izazove

Husqvarna 585 je napravljena da bude izdržljivija i da obavlja svoje zadatke iz dana u dan. Robusna konstrukcija od komponenti visokog kvaliteta, lako podesiv karburator i sistem za filtriranje vazduha namenjen teškim uslovima rada olakšaće i najzahtevnije zadatke. Ova testera je osmišljena i napravljena da radi i da traje.