Saznajte zašto kompanije prelaze na Husqvarna proizvode

Kada kompanije isprobaju Husqvarna proizvode, pronađu dobre razloge i da ih kupe. Pronađu široku paletu proizvoda koji su laki za korišćenje, dizajnirani i napravljeni da povećaju produktivnost njihovih timova. Takođe otkriju poslovne uvide putem Fleet Services koji im pomažu u povećanju profitabilnosti. I dobiju priliku da budu partneri sa kompanijom Husqvarna i našom mrežom lokalnih prodavaca koji nude znanje i usluge koje su ključne za optimalne performanse. Pronađu rešenja koja su im potrebna kako bi učinili poslovanje boljim.

ISS Facility Services, Ujedinjeno Kraljevstvo
U ISS Facility Services, u Lejk Distriktu u severnoj Engleskoj, kažu da su verni proizvodima kompanije Husqvarna već godinama jer naši proizvodi i usluge omogućavaju da njihovo osoblje izvršava zaduženja na dnevnoj osnovi.
Gesvres Entretien, Francuska
Kompanija za uređenje prostora Gesvres Entretien održava parkove i sportske terene u Karkfuu, Francuska i uživaju u zadovoljavajućoj vezi sa kompanijom Husqvarna skoro dve godine. Pogledajte šta njihovi timovi imaju da kažu o učinku Husqvarna proizvoda i uslugama u njihovom svakodnevnom radu i celokupnom poslovanju.

Husqvarna serija akumulatora

Rezultati su stigli. Pogledajte šta profesionalci misle o Husqvarna seriji akumulatora.

Footprint Gardens, Sidnej, Australija
Za Skota Dulija iz kompanije Footprint Gardens, korišćenje akumulatorskih alatki je blagoslov. Lako je i objasniti pogodnosti. „Korišćenje akumulatorske opreme lako otvara i vrata ka drugim prilikama, ako treba početi rano ili raditi do kasno, ili u blizini drugih kuća“. Neko od naših klijenata nisu ni znali da smo dolazili. Možemo da oduvamo lišće i pokosimo travu dok deca spavaju“.
Grad Vajsenfels, Nemačka
Pri prelasku na akumulatorsku flotu, nemački grad Vajsenfels je raspisao tender i pažljivo razmotrio prispele opcije. Svaki ponuđeni proizvod su testirali gradski komunalni radnici, i izbor je na kraju bio jasan. Saznajte zašto su izabrani proizvodi kompanije Husqvarna.
Groblje Trolhotan, Švedska
Sa 18,2 hektara groblja Trolhotan koje se aktivno koristi, uprava je odlučila da počne sa primenom akumulatorskih alata u 2013. Očekivanja radnika su u početku bila mala. Međutim, posle testiranja, kolekcija akumulatorskih proizvoda kompanije Husqvarna na groblju predstavlja najpopularnije alatke u floti.
Dvorac Skokloster, Švedska
Kada govorimo o obnavljanju i popravci starih zgrada, akumulatorska testera je neophodna da biste mogli efikasno raditi, kaže Matijas Halgren, stolar. Zaduženi da obnove krov zamka Skokloster, Halgren i njegov tim znaju da akumulatorski alati pobeđuju sa više od efikasnosti na ovom jedinstvenom projektu restauracije; nudeći precizno rezanje bez izduvnih gasova u nezgodnim zatvorenim prostorima.

Husqvarna profesionalne rajder prednje kosačice

Husqvarna profesionalne rajder prednje kosačice nose niskoprofilnu reznu platformu sa prednje strane. Tako imate sjajan pregled radnog prostora i možete da skraćujete travu precizno i izbliza. Neprevaziđene su i po mogućnosti pristupa ispod ograda, žbunja, klupa u parku i dr.

Gesvres Entretien, Francuska
Pogledajte šta pejzažisti u Gesvres Entretien, u Karkfuu, Francuska, imaju da kažu o koristima Husqvarna profesionalnih rajder prednjih kosačica