Proizvodi i inovacije

Husqvarna trimeri i orezivači – osmišljeni da vam poboljšaju poslovanje

Smanji težinu i povećaj efikasnost. Ovo je zahtev na vrhu liste kad razvijamo nove funkcije za trimere za travu i orezivače u kompaniji Husqvarna. Evo detaljnijeg pogleda na to šta smo sve izmislili da biste vi bolje poslovali.

Više snage, manje uticaja

Tehnologija X-Torq optimizuje motor tako da dobijate više snage kad vam je najpotrebnija. U poređenju sa trimerom bez tehnologije X-Torq, emituje 75% manje štetnih emisija i smanjuje potrošnju goriva do 20%. Sve u svemu, to je tehnologija koja radi i za vašu ekonomičnost i za životnu sredinu.

Radite brže

Smart Start je Husqvarna naziv za tehnologiju koja ublažava sile pri rastu momenta koji nastaje kad klip dođe do najvišeg nivoa. To olakšava potezanje užeta startera, što, dugoročno, štedi i vreme i novac vama i vašem preduzeću.

Brz i lak dovod strune

Funkcija Tap-n-Go™ omogućava da samo lupnete glavom trimera o tlo da biste ispustili strunu. To znači da možete da zaboravite na vremenski zahtevan zadatak spuštanja trimera na tlo da biste ručno izvukli još strune. U poređenju sa glavama trimera drugih proizvođača, Husqvarna glave trimera imaju manje delova, što olakšava postavljanje nove strune trimera kad bude potrebno.

Brushcutter 525LK, 525 LK

Nastavci sa brzom spojkom

Za kombinovane trimere ili orezivače možete da nabavite i brojne nastavke sa brzom spojkom i napravite zaista raznovrsnu alatku. Možete da od trimovanja pređete na šišanje žive ograde, duvanje lišća i teleskopsko testerisanje za nekoliko sekundi – a zagrevate i održavate samo jednu mašinu. Mašina je i lakša za skladištenje i premeštanje zahvaljujući odvojivoj osovini.

Visoka drška

Mnogi orezivači imaju veoma otklonjene hvatove, funkcija jedinstvena za Husqvarna proizvode. Upravljač je udaljeniji od cevi. Stoga će vam biti lakše da pomerate noge bez da udarite upravljač, što daje ergonomskiji i efikasniji način rada.

Petrol Brushcutter 545RXT Harness Balance XT

Izuzetno udoban remen

Naš patentirani remen BalanceXT™ je jedinstven na tržištu zahvaljujući pokretnoj obramici na leđima. Ta obramica obezbeđuje da remenovi sinhronizovano prate vaše pokrete i ravnomerno raspoređuju težinu orezivača preko kukova i ramena. Veličinu remenova možete i da podesite pomeranjem obramice. Ako uklonite deo sa grudnog koša, remen će biti udoban bez obzira na to koliki grudni koš imate.

Sistem malih vibracija

Motori nekoliko naših orezivača i trimera su odvojeni od drški veoma efikasnim sistemom za prigušivanje vibracija, koji apsorbuje vibracije i sprečava da vam dođu do tela. To vam štedi ruke i noge i omogućava da radite udobnije tokom dugih smena.