Budućnost košenja je autonomna

Uz Husqvarna autonomni rad za profesionalce, kompanija Husqvarna preduzima sledeći korak u svetu autonomije i povezanosti. Sistem se sastoji od robotske radne snage sa povezanim hibridnim Husqvarna Rider kosačicama bez vozača, pokretanih Husqvarna EPOS tehnologijom. Time se unapređuje i produktivnost i bezbednost prilikom održavanja velikih zelenih površina.

Autonomous operation

Olakšano održavanje na aerodromu

Održavanje zelenih površina na, recimo, prometnim aerodromima je težak zadatak koji oduzima dosta vremena. Husqvarna autonomni rad – povezane kosačice, bez vozača – je savršeno rešenje za održavanje prostranih zelenih površina. Održiva radna snaga sposobna da efikasno i neumorno radi 24/7, pružajući produktivnost bez premca uz istovremeno povećanje nivoa bezbednosti.

Široki spektar koristi

Korišćenje samopogonskih mašina će omogućiti rukovaocima da pripreme, planiraju i izvrše zadatke putem sistema – u značajno poboljšanom radnom okruženju. Povezane Husqvarna kosačice održavane uz minimum truda, pomoći će u povećanju bezbednosti, stvoriti bolje radne uslove, poboljšati operativnu efikasnost i smanjiti uticaj na životnu sredinu.

Autonomous operation

Povećana bezbednost

Zadatak košenja ogromnih i neravnih površina korišćenjem traktora je često naporan i neudoban zbog visokih nivoa vibracija. Dozvoljavanje jedinici bez vozača da obavi posao čuva rukovaoca i oslobađa ga tako da može da uradi druge zadatke. Osim toga, daljinska, kompjuterizovana kontrola mašina povećava bezbednost rada svođenjem rizika od ljudske greške na minimum.

Autonomous operation

Lakši rad

Operativna efikasnost je povećana zahvaljujući mogućnosti rada mašina 24/7. Mašine će takođe istaći fokus na inovacije i poboljšanja u radnom okruženju, time pomažući da se privuče i zadrži kvalifikovano osoblje.

Autonomous operation

Korisno za vaše poslovanje

Autonomna vozila i mašine generalno smanjuju operativne i troškove održavanja doprinoseći povraćaju u operativnom kapitalu, dok će mogućnost internog rada pomoći u optimizaciji troškova i sveukupnoj organizacionoj efikasnosti.