Nova tehnologija za lako, prilagodljivo robotizovano košenje

Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System – operativni sistem za precizno pozicioniranje) je nova tehnologija za novu seriju profesionalnih robotskih kosačica Automower®. Satelitska tehnologija omogućava kosačicama da rade u okviru virtuelnih granica. To je čini lakim i prilagodljivim rešenjem. Savršena je za fudbalske i golf terene, gradske parkove, zelene površine preduzeća, kao i sva druga mesta na kojima se potrebe i okolnosti menjaju. Nepostojanje fizičkih graničnih žica znači i aeraciju, zasecanje i popravljanje travnog tepiha bez dodatnih problema.

Slika ispod prikazuje način rada.

Pogledajte Husqvarna EPOS na delu

Otkrijte koliko je lako započeti, kako tehnologija Husqvarna EPOS omogućava da pravite virtuelne granice radnih površina i zabranjenih zona – i kako sve to povećava efikasnost vašeg radnog dana.

Optimized - Automower EPOS technology

Nebo je granica. Doslovno.

Samo vam treba mobilni telefon i aplikacija Husqvarna EPOS. Sa telefona možete da napravite virtuelne granice i da napravite jednu ili više radnih oblasti za robotsku kosačicu. Sve što je potrebno je neometan pogled na nebo da bi se obezbedili optimalni tehnički uslovi. Naša sofisticirana satelitska tehnologija, Husqvarna EPOS, obezbeđuje preciznost na nivou centimetara za nekoliko sekundi. U kombinaciji sa referentnom stanicom iz kompleta, to omogućava robotskoj kosačici da kosi svaku travnatu površinu.

Automower EPOS technology (football field with graphics) square format for website

Lako održavanje flote na dodir prstom

Uz Husqvarna EPOS ćete dobiti robusnu instalaciju, koja će doprineti da svaki radni dan bude lakši. Sa mobilnog telefona možete da aktivirate i deaktivirate zone zabranjenog kretanja. Zahvaljujući našoj digitalnoj alatki za upravljanje, Husqvarna Fleet Services™, uvek ćete znati gde je kosačica, koliko ste je koristili i kad je treba servisirati ili zameniti, kao i mnoge druge stvari. Sve ove ažurirane informacije, lako dostupne sa telefona i tableta, pomažu da poslovanje bude produktivno i nekomplikovano.

Svedočenje – otkrijte pogodnosti sistema Husqvarna EPOS

Lako postavljanje i bolja prilagodljivost

Robotska kosačica Husqvarna Automower® EPOS je održavanje popularnih zelenih površina u Royal Djurgården-u, Stokholmu u Švedskoj učinilo lakšim i fleksibilnijim, zahvaljujući instalaciji bez žica.

„Sistem EPOS je znatno olakšao postavljanje. Dodao je i mogućnost prilagođavanja promenama u korišćenju zelenih površina. Ako posadimo cveće ili organizujemo neki događaj, i dalje koristimo kosačicu, samo privremeno napravimo zonu zabrane pristupa. Takođe, lako prelazi sa jedne na drugu zelenu površinu preko drugih podloga, npr. asfalta.“