Varför uppdateras inte min maskins placering när jag använder mobilappen Husqvarna Fleet Services™?

Om du inte ser din maskins senaste placering när du använder Husqvarna Fleet Services™-mobilappen kontrollerar du följande:

• Se till att maskinens Husqvarna Fleet Services™ maskinsensor har batteriström och att lampan blinkar.
  • Se till att Husqvarna Fleet Services™-enheten har tillgång till internet.
  • Se till att platstjänster och Bluetooth är aktiverade och att du har tillåtit att Husqvarna Fleet Services™-appen använder platstjänster och Bluetooth. Se nedan instruktioner för Iphone och Android.

Om allt ovanstående är ok men du fortfarande inte ser den senaste placeringen låter du appen köras minst en minut och sedan uppdaterar du maskinlistan och maskinsensoruppgifterna på Husqvarna Fleet Services™-webbplatsen eller i Husqvarna Fleet Services-appen som du använder.

iPhone

1. Kontrollera att Bluetooth är aktiverat på telefonen: Slå på Bluetooth.
  2. Kontrollera att du har aktiverat Bluetooth-åtkomst för Husqvarna Fleet Services™-appen:
    1. Tryck på Inställningar.
    2. Välj Husqvarna Fleet Services™.
    3. Slå på Bluetooth.
    4. Ställ in Plats Alltid på eller När appen används.
      Vilket platsalternativ du ska välja beror på hur du vill använda appen. Normalt räcker det att välja När appen används. Då synkroniseras maskinernas placering så länge appen är öppen. Detta sparar batteri på telefonen. Om du däremot vill kunna synkronisera placeringen för dina maskiner även om appen inte är öppen väljer du Alltid på. Då kan du alltid spåra eventuella maskiner som du har glömt någonstans ute på fältet. Men observera att Alltid på gör att enhetens batteri laddas ur snabbare än normalt.

Android

1. Kontrollera att platsåtkomst är aktiverat för telefonen: Aktivera platsåtkomst för telefonen.
  2. Kontrollera att platsåtkomst är aktiverat för Husqvarna Fleet Services™-appen: Aktivera platsbehörighet för en app.
  3. Kontrollera att Bluetooth är aktiverat i telefoninställningarna: Slå på Bluetooth.