Automower®30-04-2024

Tomt batteri – Automower®-felmeddelande

Meddelandet Tomt batteri visas när produkten inte har tillräcklig återstående batterikapacitet för att hitta laddstationen.

Vanliga orsaker till felet Tomt batteri:

• Läget för biyta: Produkten är i läget för biyta. Ändra till läget för huvudyta.
  • Problem med guidekabel:En trasig eller felaktigt installerad guidekabel kan göra att robotgräsklipparen inte hittar laddstationen. Kontrollera att guidekabeln är rätt installerad och att den inte är skadad.
  • Felaktigt installerad laddstation: Om laddstationen inte är rätt installerad kan klipparen ha svårt att docka. Se till att dockningsområdet är plant och att det är tillräckligt med fritt utrymme framtill och på sidorna.
  • Otillräckliga inställningar: Inställningarna för att hitta laddstationen måste anpassas efter arbetsområdet. Kontrollera till exempel att inställningen för korridorbredd passar för din gräsmatta.
  • Batteriets livslängd: Om batteriet har nått slutet av sin livslängd måste det bytas ut.

Produktassistenten kan hjälpa dig att hitta lösningen på ditt specifika problem.

Öppna produktassistenten

Kontakta din lokala Husqvarna-återförsäljare om du vill ha personlig hjälp med din Automower®-robotgräsklippare.