Automower®01-03-2024

Så här byter du klipphöjden på robotgräsklipparen Automower® Aspire™

På Automower® Aspire™ R4 kan klipphöjden justeras i tre steg. Placera de två knivdiskskruvarna i rätt hål (1–3), beroende på vilken klipphöjd du vill ha:

• 1 (20 mm)
  • 2 (35 mm)
  • 3 (45 mm)

Så här ändrar du klipphöjden

1. Stäng av robotgräsklipparen. Se till att indikatorlampan på ON/OFF-knappen är släckt.
  2. Lyft toppkåpan framtill och ta bort den.
  3. Lokalisera torxnyckeln och ta bort den.
  4. Ställ produkten upp och ner.
  5. Sätt på skyddshandskar.
  6. Ta bort de två knivdiskskruvarna med hjälp av torxnyckeln. Använd inte elverktyg.
  7. Ta bort knivdisken.
  8. Installera knivdisken på axeln. Välj en klipphöjd (1–3) och lägg de två hålen i knivdisken i linje med de två hålen i axeln.
  9. Fäst de två knivdiskskruvarna med torxnyckeln. Använd inte elverktyg.
  10. Fäst torxnyckeln på produktens kaross.
  11. Installera toppkåpan.