Laddningslampan blinkar grönt på batteriladdaren

När du laddar ditt Husqvarna-batteri kan det hända att laddningslampan blinkar grönt på laddaren

Temperaturavvikelse

Batteriet kan vara för kallt eller för varmt för att laddas.

Det kan lösas med följande:

• Låt batteriet svalna eller värm upp det. Du kan lämna batteriet i batteriladdaren. Det börjar laddas automatiskt när det är inom det tillåtna temperaturintervallet för laddning.
  • När batteriet har rätt temperatur kan det laddas igen.
  • Använd batteriladdaren i omgivningstemperaturer mellan 5 och 40 °C. Om batteritemperaturen är lägre än 5 °C eller högre än 50 °C laddas inte batteriet.