Ladda ett BLi-batteri

Följ videon för att ladda ditt BLi-batteri:

• Anslut batteriladdaren till ett nätuttag. Laddningslampan blinkar en gång.
  • Anslut batteriet till batteriladdaren. Den gröna lampan tänds.
  • Ta bort batteriet från batteriladdaren när det är fulladdat. Tryck på batteriindikatorknappen för att visa batteristatus. När alla lampor är tända är batteriet fulladdat.
  • Dra ut kontakten för att koppla bort batteriladdaren från nätuttaget. Dra inte i strömkabeln.

Se till att batteriet, batteriladdaren och kontakterna på batteriet är rena och torra. Sätt inte i batteriet i batteriladdaren om det är smutsigt eller vått.