En felkod eller ett larm visas på min produkt. Vad ska jag göra?

Om din Husqvarna-produkt visar en felkod och du känner dig osäker på vad du ska göra kan du antingen kontrollera produktassistenten, bruksanvisningen eller Husqvarna Connect-appen för mer information.

Produktassistent

För många Husqvarna-produkter kan du söka efter felkoden eller meddelandet i produktassistenten som finns i avsnittet Support på husqvarna.com. Assistenten guidar dig till en lösning.

Öppna Produktassistent

Bruksanvisning

Du kan alltid gå till bruksanvisningen för att få information om vad du ska göra. Alla bruksanvisningar finns på Husqvarna.com i avsnittet ”Support”.

Bruksanvisning i Husqvarna Connect

Om din produkt stöds av Husqvarna Connect-appen och du har lagt till produkten i appen hittar du bruksanvisningen i appen. Om du laddar ner den i förväg har du alltid tillgång till bruksanvisningen även om du är offline.

Ladda ner bruksanvisningen

1. Öppna appen och välj en produkt.
  2. Välj fliken Support och klicka på Bruksanvisning.
  3. Klicka på nedladdningsikonen för att ladda ner bruksanvisningen.

Husqvarna Connect – för Bluetooth-anslutna produkter

Om din produkt är Bluetooth-ansluten och ett fel visas kan du lägga till den i Husqvarna Connect och ansluta till den via Bluetooth. När du gör det visas ett felmeddelande i produktöversikten. Om du vill ha mer information om problemet trycker du på felmeddelandet så får du mer information om vad du kan göra åt det.

För vissa Bluetooth-anslutna produkter kan du få feedback när de används på fel sätt.

Obs! Detta gäller endast produkter som stöds av Husqvarna Connect och är anslutna via Bluetooth.