Behöver alla användare ha Husqvarna Fleet Services™-mobilappen?

Alla användare behöver inte ha Husqvarna Fleet Services™-mobilappen. Husqvarna Fleet-maskinsensorerna upptäcker och lagrar maskindata även om det inte finns någon mobil- eller gateway-app i närheten. För att registrera en maskins senast kända position måste dock en Husqvarna Fleet Services™-mobilapp köras på en telefon inom Bluetooth-räckvidd från sensorn.

Men för att hela tiden ha koll på alla maskiners senast kända plats är det bäst om du ber alla användare att installera appen, eftersom avståndet mellan olika användare kan vara för stort för att appen ska kunna fånga upp signaler från alla maskinsensorer.