Automower 550 / 520

Milieuvriendelijk

Automower® zorgt niet alleen voor een uitstekend gazon tegen lagere kosten, maar is ook duurzaam. De robotmaaier werkt volledig rookvrij en verbruikt weinig energie. Door het gras per keer een klein beetje te maaien, vermindert Automower® de aangroei van mos en de noodzaak van chemicaliën. En dankzij de grote hoeveelheid water in de maairesten is er minder besproeiing nodig.

Automower 550 / 520

Bewezen kwaliteit door extern onderzoek

Automower® werkt perfect – dag en nacht, zelfs wanneer het hard regent – en levert altijd uitstekend gemaaide gazons. En dat is niet alleen onze mening. De Universiteit van Pisa in Italië, die voortdurend onderzoek heeft gedaan naar onze robotmaaiers, vindt deze machine perfect geschikt voor het onderhoud van hoogwaardige sportgazons, zoals tees en roughs van golfbanen. Uit hun conclusies van veldtests blijkt ook dat robotmaaiers aan terreinverzorgers waardevolle extra tijd geven om diverse andere belangrijke onderhoudstaken uit te voeren.

Automower 550 / 520

Nu zelfs op fairways

Golfbanen in heel Europa maaien hun semi-roughs al een aantal jaren met Automower®. De hoge maaikwaliteit wordt door zowel spelers als greenkeepers zeer op prijs gesteld. Wij introduceren nu een fairway-set waarmee u ook fairways kunt maaien. Met deze nieuwe Automower®-accessoire, die u eenvoudig zelf kunt installeren, kunt u de maaihoogte verlagen tot 10 mm voor perfect gemaaide fairways.

Grass cutting on golf course

Sporen en graspollen behoren tot het verleden

Conventionele kooimaaiers creëren vaak ongewenste sporen en graspollen, met name onder natte omstandigheden. Automower® creëert geen verdichting en laat geen sporen achter. Bovendien verdwijnen de kleine grassnippers soepel in het gras. Ongeacht de weersomstandigheden. Bied de spelers op uw golfbaan altijd perfect gemaaide en mooi uitziende roughs en fairways.

Beoordelingen van klanten

Golfbaan, München - Brunnthal, Duitsland

De golfbaan gebruikt zeven Automower®-robotmaaiers op het oefenterrein. Iedereen is zeer tevreden over het resultaat. Van de greenkeeper tot het management en natuurlijk de golfers. "Het oefenterrein is altijd in topconditie", zegt Lars Lammich, Marketing Director

Fleet Services Inventory iPad Automower (black with grey background)

Volledige controle binnen handbereik

Met ons digitale beheerprogramma Husqvarna Fleet Services™ krijgt u direct actuele informatie over elke Automower®-robotmaaier op uw golfbaan. U hebt toegang tot gedetailleerde statistieken en servicegeschiedenis, kunt zien waar alle maaiers zich bevinden, hun status controleren en instellingen wijzigen en nog veel meer. U hoeft niet in de buurt te zijn van semi-roughs, fairways of andere grasgebieden waar Automower® zijn werk doet. Alle informatie en functies zijn altijd binnen handbereik. Eenvoudig en snel beschikbaar op uw telefoon, tablet of laptop.